Pattaya Hoteliers toivoo uutta matkailua edistävää hallintoa

Pattaya -

Pattayan hotellioperaattorit odottavat innolla uudelta hallitukselta matkailun elvytyspolitiikkaa matkailun vahvistamiseksi.

Sanphet Supabwornsathien, Itä-Thain hotelliliiton presidentti, kertoi keskiviikkona 23. elokuuta paikalliselle medialle, että Pattayan hotellioperaattorit ovat alkaneet koordinoida matkatoimistoja valmistautuakseen tulevaan sesonkiin. Hän kuitenkin selitti, että varaustasoon liittyy edelleen jonkin verran epävarmuutta, sillä matkailijat odottavat edelleen Thaimaan kotipoliittisesti vakaata ja turvallista ennen matkapäätösten tekemistä.

Hän jatkoi, että myös lentoyhtiöiden valmius on iso tekijä matkapäätöksiin. Koska lentoyhtiöt eivät tällä hetkellä toimi 100-prosenttisella kapasiteetilla, mikä vaikuttaa lentolippujen hintaan, joidenkin matkailijoiden on tämän vuoksi pakko tinkiä hotelliensa hinnoista kompensoidakseen kalliita lentolippujaan, mikä estää hotelleja nostamasta hintojaan normaaliksi. pitää asiakkaansa.

Pattayan hotelliteollisuus toivoo, että uusi hallitus ottaa käyttöön politiikkaa, joka ratkaisee nämä ongelmat matkailun ja talouden elvyttämiseksi. Sanphet sanoi, että matkailu- ja palvelualoja pidetään yhtenä Thaimaan tärkeimmistä tulonlähteistä, ja hotelliteollisuus on innokas näkemään näiden alojen elpyvän täysin.

"Pattaya on jo edistynyt tällä alueella, mutta lisää on tehtävä", Sanphet totesi. "Hallitus voi olla avainroolissa matkailualan tukemisessa ottamalla käyttöön politiikkaa, joka helpottaa yritysten toimintaa ja houkuttelee vierailijoita."

Nähtäväksi jää, onko Pattayan matkailun tukeminen uuden hallituksen ensisijainen tavoite.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.