Pattayan mies puukotti ystäväänsä, joka loukkasi hänen tyttöystäväänsä

Pattaya -

Thaimaalainen mies puukotti ystäväänsä käsivarteen, joka loukkasi tyttöystäväänsä juomajuhlissa tiistai-iltana 22. elokuuta.

Huay Yain poliisi sai hälytyksen väkivaltaisesta välikohtauksesta Huay Yain alueella Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa kello 8. He ryntäsivät paikalle koordinoituaan Sawang Boriboonin pelastushenkilöstön kanssa.

Tarinan videoversio löytyy täältä.

Viranomaiset löysivät Attawut Phanthongin, 30, ilmastointiteknikon. Häntä oli puukotettu vasempaan käteensä, mikä johti vakavaan haavaan ja runsaaseen verenvuotoon. Hänelle annettiin ensiapua ennen kuin hänet lähetettiin paikalliseen sairaalaan.

Uhri oli juomassa ystävänsä, epäillyn, Somjai Thepsilan, 28, kanssa, joka myös oli ilmastointiteknikko. Herra Somjai odotti tapahtumapaikalla ja huusi jatkuvasti loukkauksia loukkaantuneelle ystävälleen, kun hänet pidätettiin.

Herra Somjai myönsi puukottaneen ystäväänsä, mutta väitti sen johtuneen siitä, että tämä oli ärsyttävästi vähätellyt rakastettua tyttöystäväänsä. Hän lisäsi, että hän oli ollut uhrin ystävä 10 vuotta, mutta hän ei voinut enää sietää ystävänsä jatkuvaa loukkaamista rakastajaansa kohtaan.

Poliisi keräsi tapahtumapaikalta todisteeksi 20 senttimetriä pitkän veitsen, jossa oli veritahroja.

Epäilty oli pidätettynä useiden oikeussyytteiden vuoksi.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.