Medical Bytes Thailand: Numero 94, Mitä Michael ajatteli?

  1. Vaikka Michelangelo oli hyvin varakas, hän, ammatiltaan kuvanveistäjä ja jota kuvattiin arkkityyppiseksi renessanssimieheksi, eli köyhän miehen tavoin. Luonteeltaan hän oli yksinäinen ja melankolinen ihminen, outoa ja fantastista, mies, joka "venytti itsensä miesten seurasta. Näyttää siltä, ​​​​että hän kärsi autismista, mutta hän oli erittäin toimiva autisti. Katso kuva 1: Pieta ja kuva 2: David.
  2. Hänen maalauksensa Sikstuksen kappelin katossa; Aadamin luominen, katso kuva 3, edustaa ihmisen syntymää Genesiksen mukaan. Jos Aadam oli Jumalan luoma, miksi Michelangelo antoi hänelle navan, navan, joka on paikka, jossa syntymätön vauva on kiinnitetty napanuoran kautta äitiinsä?
  3. Kuva 4 on teksti vuoden 1599 Geneven Raamatusta, joka kertoo kuinka Jumala loi elämän. Se on kirjoitettu vanhalla englanniksi. Seuraava on nykyenglanniksi:

Genesis 1: 24.

Lisäksi Jumala sanoi: tuokoon maa eläimen lajinsa mukaan, karjaa ja matelijat, ja maan pedon lajinsa mukaan, ja niin tapahtui.

Genesis 1: 25.

Ja Jumala loi maan pedot lajinsa mukaan ja karjan lajinsa mukaan, ja kaikki maan matelijat lajinsa mukaan. Ja Jumala näki, että se oli hyvä.

Mooseksen kirja 1:26.

Lisäksi Jumala sanoi: Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme, ja hallitkoon he kalat meressä ja saastaiset taivaassa ja pedot ja koko maa ja kaikkea joka matelee ja liikkuu maan päällä.

Genesis 1: 27.

Näin Jumala loi ihmisen kuvakseen: Jumalan kuvaksi hän loi hänet: hän loi heidät mieheksi ja naiseksi.

  1. Tarkastellaan Adamin luomista, kuva 3, ja tämä maalaus on selvästi antropomorfinen (jumalien, eläinten tai esineiden kohtelu ikään kuin ne olisivat ihmisiä ulkonäöltään, luonteeltaan ja käyttäytymiseltään).

Mutta "Jumala loi ihmisen kuvakseen: Jumalan kuvaksi hän loi hänet". Jumala ei luonut itseään ihmisen kuvaksi.

Ihmisen ruumis, sielu ja henki edustavat Jumalan pyhää kolminaisuutta. Elämän lopussa Ihmiskeho kuolee, samoin kuin Ihmissielu. Jäljelle jää Ihmishenki, energia, joka lähtee ruumiista kuollessa tai pian sen jälkeen.

Buddhalaiset uskovat, että henki voi olla kuolleessa ruumiissa useita viikkoja. Thaimaan hautajaisten erittäin äänekkäiden ilotulitteiden tarkoitus on herättää henki ja rohkaista sitä lähtemään ennen kuin ruumis poltetaan.

  1. Kun me kuolemme, meistä jää jäljelle vain Henkemme tai japaniksi Ki ja kiinalaisessa nimikkeistössä Chi, joka taolaisen filosofian mukaan palaa universaaliin Kiin ja sieltä Valoon, katso kuva 5. Jos siis Jumala loi ihmiset hänen kuvassaan, silloin tuo kuva on Ihmishenki, ei Michaelangelon mestariteoksen fyysinen muoto.
  2. Ne lukijat, jotka ovat kokeneet Jumalan lahjan, arvostavat täysin tätä kokemukseni kuvausta: Eräänä yönä ennen nukkumaanmenoa mietiskellessäni näin Valon kaukaa. En voinut pysäyttää Valon lähestymistä. Lopulta se valtasi minut, hyvin erityinen kokemus. Tunsin, etten tiennyt mitään arkisesta elämästä, mutta Valossa tunsin tietäväni kaiken Universal Ki:stä ja Valosta. Rauha, jonka tunsin, oli ihana. Tunsin kuuluvani aiemmin menneiden ihmisten ylivoimaisten henkien energiaan. Kokemus oli syvällinen. En enää pelkää kuolemaa.
  3. Michaelangelon "Aadamin luominen" on upea taideteos, mutta se kuvaa selvästi Jumalan antropomorfisoitumista. Michaelangelo oli harras katolinen. Roomalaiskatolisen kertomuksen sopimiseksi Vatikaani olisi käskenyt hänet maalaamaan luomakunta kuten hän teki. Mutta koska Michaelangelon ASD-mieli oli erittäin toimiva ASD-potilas, renessanssin aikana sen antigeosentrinen näkemykset olisivat saaneet ajettua etsimään totuutta ihmisen luomisesta. Mitä tahansa hän ajatteli neljän vuoden aikana, jotka häneltä kesti seinämaalauksen maalaamiseen, hän ei halunnut harjoittaa harhaoppia.
  4. On mahdotonta tietää "mitä Michael ajatteli?" läpi vuosien, mutta romanttinen osa minua haluaa Michelangelon maalaaman napan olevan merkki maailmalle siitä, että Jeesusta lukuun ottamatta Jumalalla ei ole ihmisen muotoa.

Tämä on vierailevan kirjoittajan Doc Martynin mielipideartikkeli. Hänen mielipiteensä ovat hänen omiaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/