Pattayan asunnon palovoimat pakenevat ilman loukkaantumisia

Pattaya -

Useat Pattayalla sijaitsevan kerrostalokompleksin asukkaat joutuivat jättämään viihtyisiä huoneita yöllä sunnuntaina 20. elokuuta, kun tulipalo syttyi yhtäkkiä.

Video tulipalosta löytyy täältä.

Palo syttyi noin kello 10 kerrostalokompleksissa, jonka viranomaiset ovat nimenneet Sunee Apartmentsiksi. Paloauto ja palomiehiä reagoivat paikalle Soi Sunee Plazalla Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

Useita asunnon asukkaita, mukaan lukien ulkomaalaiset, evakuoitiin turvallisesti yksiköistään. Nelikerroksisen rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevasta huoneesta nähtiin nousevan savua.

Palomiehet pääsivät tikkailla toiseen kerrokseen ja murtautuivat palavan huoneen ikkunoiden läpi suihkuttaakseen liekkeihin vettä. Noin 30 minuutin kuluttua tulipalo saatiin sammutettua.

Tutkinnassa selvisi, että tuli oli saanut alkunsa sähköliesistä ennen kuin se levisi ja aiheutti vahinkoa koko huoneeseen.

Viranomaisten tarkastuksen aikana he saivat vuokralaiselta ilmoituksen, että yhdessä asunnon huoneessa on edelleen henkilö loukussa.

He havaitsivat, että ovi oli lukittu ulkopuolelta, mikä esti henkilöä pääsemästä ulos. Tämän jälkeen viranomaiset katkaisivat lukon ja auttoivat henkilöä turvallisesti ulos tulemisessa. Tämä henkilö oli tuntematon turisti Kuwaitista, eikä hän loukkaantunut. Hän selitti, että hänen puolisonsa oli mennyt töihin ja lukinnut oven ulkopuolelta hänen nukkuessaan.

Viranomaiset arvioivat tapahtumasta aiheutuneita taloudellisia vahinkoja.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.