PÄIVITYS: Amerikkalainen turisti pyysi anteeksi viraalisen kannabiksen savutempun jälkeen Bangla Roadilla Phuketissa

Patong -

49-vuotias amerikkalainen turisti pyysi anteeksi videoleikkeen jälkeen Hänen tapauksensa puhaltaa kannabiksen savua Bangla Roadilla koneella levisi sosiaalisessa mediassa, mikä johti kiihkeään keskusteluun kannabiksesta ja kannabissäännöistä ja -säännöistä.

Edellinen tarinamme:

Videoleikkeen ulkomaalaiset tekivät sisältöä, joka mainostaa juuri avattua uutta, mutta tuntematonta kannabiskauppaa lähellä Phuketin kansainvälistä lentoasemaa Thalangissa.

Nyt päivitykseen:

Patongin poliisipäällikkö eversti Sujin Nilbody kertoi Phuket Expressille, että lauantaina (19. elokuuta)th) he menivät tuntemattomaan hotelliin lähellä Bangla Roadia, jossa mies asui. Poliisi selitti miehelle, että hänen käytöksensä oli mahdotonta hyväksyä julkisesti ja että teko oli järkyttänyt monia thaimaalaisia ​​ja loukannut mielikuvaa perheystävällisestä matkailusta Bangla Roadilla.

Näet videon stuntista Facebook-sivullamme napauttamalla tai klikkaamalla tästä.

Turisti kertoi poliisille, että hän teki sisällön mainostaa kannabiskauppaansa ulkomailla ja että hän ei ollut yrittäjä Thaimaassa. Turisti pyysi anteeksi ja sanoi: "Olen erittäin pahoillani siitä, mitä olen tehnyt, en tiennyt sääntöjä, rakastan edelleen Thaimaata. Luulin kannabiksen ja kaiken siihen liittyvän olevan täysin laillista. Turisti on jo lähtenyt Thaimaasta.

Phuket Express huomautti, että poliisi ei nimennyt turistia. He eivät myöskään kertoneet mahdollisista oikeustoimista turistia vastaan.

Patong Entertainment Business Associationin puheenjohtajan Weerawit Krueasombatin aikaisempi lausunto väitti, että videoleikkeen amerikkalainen ulkomaalainen teki sisältöä. mainostaa uutta kannabiskauppaa lähellä Phuketin kansainvälistä lentokenttää Thalangissa, mutta ei Bangla Roadilla.

Turisti kiisti väitteen, vaikka keskustelu jatkui sosiaalisessa mediassa, jos paikalliset kaupat olivat mahdollisesti tempun takana ja turisti otti "lämmön" välttääkseen mahdolliset lailliset seuraukset tai tukahduttaminen Phuketin kannabiskaupoissa.

Stunttia kritisoitiin laajasti Thaimaan sosiaalisessa mediassa, ja jotkut kriitikot jopa vaativat jälleen kerran kannabiksen kriminalisoimista ja kieltämistä kokonaan. Maltilliset kriitikot, mukaan lukien monet kannabiksen kannattajat, sanoivat kuitenkin, että temppu osoitti, että kannabiksen asianmukaista sääntelyä odottavat lait oli hyväksyttävä parlamentissa ennemmin tai myöhemmin, koska kannabiksen nykyinen oikeudellinen asema vaikeutti sääntöjen ja määräysten täytäntöönpanoa. Nämä kannabiksen kannattajat sanoivat, että kasvin kieltäminen uudelleen ei ollut vastaus ja että marihuana tarvitsi vain harkittua sääntelyä sekä kannabiskauppojen omistajien että valtion virkamiesten palautteen perusteella.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.