FTV Pattaya -kauneuskilpailu loistaa merkittävänä menestyksenä thaimaalaisen eleganssin ja matkailun esittelyssä

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

FashionTV Pattaya Beach Model Awards 2023 glamour valaisi Pattaya Beachin rannat ja näyttämön Central Pattaya -ostoskeskuksessa 19. elokuuta. Tapahtuma, tunnettu FTV Company Limitedin, Pattayan kaupungin ja Thaimaan matkailuviranomaisen yhteistyönä, osoittautui osallistujien mukaan mahtavaksi menestykseksi sekä matkailun että thaimaalaisen kulttuurin edistämisessä.

Hallituksen visionäärisen pehmeän vallan strategian lipun alla tapahtuman tavoitteena oli esitellä Thaimaan viehätys ja Pattayan kauneus maailmalle. Pattayan kaupungin pormestari, Mr. Poramase Ngampiches, yhdessä Thaimaan silkki- ja kulttuuriyhdistyksen perustajan Edward Kitin kanssa avasivat tapahtuman innostuneesti.

FashionTV Pattaya Beach Model Awards sisälsi joukon aktiviteetteja, jotka kiehtoivat sekä paikalliset että kansainväliset vierailijat. Kiehtovasta Miss FTV -kilpailusta rantalentopallo-otteluihin ja sähköistäviin DJ-esityksiin tapahtuma oli täynnä energiaa. Merkittäviä taiteilijoita, kuten monilahjakkaita Wonderframe ja karismaattinen CDGT lisäsivät musiikillista taikuutta tapahtumaan.

KUVA: PRPATTAYA

Tapahtuman kohokohta oli vilkkaat thaimaalaiset ja kansainväliset mallikilpailut, joissa nähtiin perinteisiä thaimaalaisia ​​vaatteita, uimapukuja ja paikallisia asusteita, kuten thai-silkkiä. Näiden kilpailujen tavoitteena oli valita 15 erinomaista kilpailijaa, jotka edustavat Thaimaata kansainvälisillä foorumeilla.

Kiitos kattavan kattavuuden kautta FashionTV:n kanavat ja eri sosiaalisen median alustoilla FashionTV Pattaya Beach Model Awards houkutteli tehokkaasti turisteja ja esitteli Thaimaan rikkaan kulttuurin ja viehättävän kauneuden maailmanlaajuisesti. Merkittävällä menestyksellään tapahtuma vahvisti rooliaan Thaimaan viehätyksen ja eleganssin elävänä edustajana.

KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.