Love in Museum lanseerattiin Pattayassa

Pattaya -

Love in Museum käynnistettiin Pattayassa talouden ja matkailun edistämiseksi luovan kulttuuritaiteen avulla.

Avajaiset perjantaina (18th) johtivat Pattayan kaupungin pormestari Poramase Ngampiches ja Pattayan poliisipäällikkö eversti Thanapong Poethi Pattayan uusimmassa museossa "Love in Museum" Bali Hain laiturilla.

Love in Museum on paikka, jossa on satoja taideteoksia. Kuuluisat thaimaalaiset ja kansainväliset taiteilijat esittelevät mestariteoksiaan rakkauden teemalla museossa, ja lisää lisätään säännöllisesti. Rakkauden teemaa esitellään maalausten, taiteen, kuvien ja veistosten kautta.

Rakkaustaidetta museossa esitetään kolmella pääkäsitteellä, jotka ovat rakkaus ihmisiin, eläimiin ja kasveihin.

Pormestari Poramase kertoi The Pattaya Newsille "Love in Museum" on uusi erinomainen matkailukohde Pattayalla. Tämä museo houkuttelee sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaisia ​​turisteja, jotka pitävät taiteesta Pattayassa ja Thaimaassa, ja se edistää matkailua ja taloutta.

Museo sijaitsee vanhaa Mixx-diskoa vastapäätä Bali Hai Pier -laiturilla. Kartta paikkaan löytyy täältä. Hinta voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, katso lisätietoja museosta tai vieraile heidän Facebook-sivullaan täällä.

Ne ovat avoinna seitsemänä päivänä viikossa klo 10-00

Lisätietoja saa soittamalla numeroon 66649587788.

TPN huomauttaa, että museo valmistui alun perin ja avattiin ennen Covid-19-pandemiaa, mutta se viivästyi vuosia rajoitusten ja rajojen sulkemisen vuoksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.