Laittomat työntekijät Chonburi Temples Spark Inspectionsissa Phuketissa

Phuket -

Buddhalaisuuden kansallinen toimisto tarkasteli Phuketin temppeleitä estääkseen ulkomaisessa omistuksessa olevien yritysten petoksia sen jälkeen, kun kiinalaisten omistamien yritysten kerrottiin myyneen väärennettyjä uskonnollisia amuletteja Chonburin temppelissä.

Torstaina (17th), Phuketin turistipoliisin, Phuketin buddhalaisuuden toimiston ja Phuket Immigrationin virkamiehiä tarkastettiin useita Phuketin temppeleitä, jotka olivat Latthi Wanaram -temppeli (Wat Tai) Chalongissa, Sawang Arom -temppeli (Wat Rawai), Khao Rang -temppeli ( Phuket Town), Kathun temppeli ja Sri Soonthornin temppeli (Wat Baan Phon) Thalangissa.

Phuketin buddhalaisuustoimisto kertoi Phuket Expressille, että tarkastuksessa noudatetaan buddhalaisuuden kansallisen viraston määräystä estää kiinalaisten omistamien yritysten toiminta temppeleissä sen jälkeen, kun niiden havaittiin vuokranneen aluetta ja myyneen väärennettyjä amuletteja turisteille Chonburin temppelissä. .

Samaan aikaan, Chonburin viranomaiset jatkavat omia tarkastuksiaan edellä mainitun tapauksen jälkeen.

Phuketista ei löytynyt merkittäviä ongelmia.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Phuket Express.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/