Kuljettaja loukkaantui lievästi Pattayan auto-onnettomuudessa, syyllinen tieosuus

Pattaya -

Thaimaalainen mies ja hänen matkustajansa loukkaantuivat lievästi, kun hänen sedaninsa törmäsi katukaiteeseen ja kaatui Sukhumvit Roadilla Sattahipiin pikkutunneilla keskiviikkona 16. elokuuta.

Pattayan poliisi ja pelastuslaitokset reagoivat onnettomuuteen kello 1 saatuaan raportin, että sedan oli kaattunut Sukhumvit Roadilla ennen kuin saavutti Wat Boon Kanjanaramin risteyksen Pattayassa, Chonburissa.

Tapahtumapaikalta löytyi vihreä Nissan March sedan kaatuneena. Kuljettaja Jirat Phiphatchaikrai, 31, ja hänen tuntematon naismatkustajansa loukkaantuivat lievästi.

Jirat väitti ajavansa normaalisti tietä pitkin, mutta huonon näkyvyyden vuoksi hän törmäsi keskelle tietä sijoitettuihin tienrakennuskaiteisiin. Hänen kerrotaan syyttävän esteitä siitä, etteivät ne olleet tarpeeksi näkyvissä ja aiheuttaneet siten onnettomuuden. Tämä tapahtui huolimatta tietylle rakennusalueelle asennetuista valoista.

Pattayan poliisi tutki onnettomuutta selvittääkseen tarkan syyn.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.