Tuli syttyy Sri Rachan sairaalan 15. kerroksessa

KUVA: 77kaoded

Sriracha -

Tulipalo syttyi paikallisen sairaalan 15. kerroksen katossa Sri Rachan alueella maanantaina iltapäivällä 14. elokuuta. Kukaan ei loukkaantunut tapahtumassa.

Ensiapuryhmät saivat ensimmäisen kerran ilmoituksen tapauksesta juuri ennen kello 1, että Chonburin maakunnassa sijaitsevassa Somdej Phra Boromratchathewi Na Sriracha -sairaalassa oli syttynyt tulipalo.

Tuntematon määrä potilaita ja lääkintähenkilöstöä evakuoitiin sairaalan 26-kerroksisesta Srisavarinthiranusorn 150 Years Building -rakennuksesta. Palokunta ei kertonut henkilövahinkoja.

KUVA: 77kaoded

Palo saatiin sammutettua noin 15 minuuttia viranomaisten saapumisen jälkeen.

Nimeämätön sairaalan työntekijä kertoi, että palo sai alkunsa talon 15. kerroksen talous- ja turvallisuustoimiston katosta. Katosta havaittiin nousevan yhtäkkiä mustaa savua, joka lisääntyi vähitellen ajan myötä. Myöhemmin sairaala määräsi evakuoinnin.

Tapahtuman syyn tutkinta on kesken.

KUVA: 77kaoded
Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.