Kiinalaisen miehen salaperäinen kuolema Rayongissa tutkittavana

Rayong, Thaimaa-

Thaimaan poliisi tutkii nuoren kiinalaisen miehen salaperäistä kuolemaa Rayongissa.

Uhri, jonka Thaimaan poliisi tunnisti vain Tangiksi, 36, löydettiin kuolleena Rayongin lammikosta Mabyangphonin alapiiri, Pluak Daengin piirict, lanka kiedottu jalkojen ja kaulan ympärille. Hänen kätensä ja kätensä eivät kuitenkaan olleet sidottu. Hänellä oli myös murtumahaava päässään.

Tang oli jättänyt huoneistonsa yksin jalan CCTV:n mukaan elokuun 1. päivänä kello 00:10 ja oli ilmeisesti kävellyt yksin läheisen lammen läheisyyteen.

Thaimaan median kanssa puhuneen uhrin tuntemattoman ystävän mukaan Tang oli hiljainen ja sisäänpäinkääntynyt henkilö, jolla ei ollut ongelmia kenenkään kanssa. Hän kuulemma työskenteli ja asui laillisesti Thaimaassa ja ystävän mukaan ei tehnyt muuta kuin työskennellen ja meni kotiinsa asuntoonsa yksin.

Tangilla oli ystäviensä mukaan myös terveysongelmia, mukaan lukien vakava munuaisongelma, joka johti siihen, että hän oli vetäytynyt ja etäinen jopa harvoille ystävilleen.

Pluak Daengin poliisi ilmoitti, että he eivät olleet tehneet asiassa lopullista päätöstä siitä, oliko kyseessä itsemurha vai mahdollinen rikos. Tangin ruumiille tehtiin parhaillaan ruumiinavaus tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

Mukaan Pol. Eversti Chaiyaphong Saengphongchai, Pluak Daengin poliisiaseman komentaja, sukeltajat ja poliisi olivat tutkineet lampia, josta Tang löydettiin, eivätkä olleet toistaiseksi löytäneet todisteita rikoksesta tai muista henkilöistä. Vaikka kuolemantapa oli epätavallinen, poliisit sanoivat, että he eivät voineet sulkea pois itsemurhaa.

Tapauksen tutkinta oli vielä lehdistöhetkellä kesken.


Huomautus: Tässä tarinassa on käytetty valokuvaa Thaimaan poliisista.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/