EXAT aloittaa julkiset kuulemiset Koh Samui-Manner-moottoritiehankkeesta

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan Expressway Authority (EXAT) on ilmoittanut suunnitelmastaan ​​suorittaa kattava tutkimus mahdollisista reiteistä uraauurtavalle valtatielle, joka loisi tärkeän yhteyden viehättävän Koh Samuin ja Surat Thanin maakunnan mantereen välille.

Aloitteen tavoitteena on parantaa saavutettavuutta ja yhteyksiä kuuluisalle saarelle, joka on laajalti tunnettu upeasta kauneudesta ja kukoistava matkailuteollisuus.

Osana tätä merkittävää hanketta EXAT on määrittänyt ehdotetulle valtatielle seitsemän mahdollista reittiä. Viranomaisen on määrä järjestää avajaisjulkinen kuulemistilaisuus 14. elokuuta, jossa se esittelee kunkin mahdollisen reitin edut ja haitat Don Sakin, Khanomin ja Koh Samuin alueiden asukkaille, alueilla, joilla moottoritien rakentamisen odotetaan valmistuvan. tapahtua.

EXATin kuvernööri Surachet Laophulsukin mukaan tulevissa julkisissa kuulemistilaisuuksissa keskustellaan keskeisistä näkökohdista, kuten investointien kannattavuudesta, taloudellisista vaikutuksista ja ympäristövaikutuksista.

Toteutuessaan valtatien odotetaan tuovan huomattavia etuja sekä matkailulle että tavarankuljetuksille Koh Samuille, Thaimaan toiseksi suurimmalle saarelle Phuketin jälkeen. Pääsy saarelle on ensisijaisesti rajoitettu lento- ja merireiteillä.

Suunnitellut reitit, joiden etäisyydet vaihtelevat 22–29 kilometriä, yhdistetään joko valtatie 4142:een Don Sakin alueella tai valtatie 4044:ään Khanomin alueella, mikä lopulta yhdistää valtatien 4170 eri osiin Koh Samuin alueella.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.