Turistit valittavat Pattayan väitetyn virkamiehen määräämästä epätavallisen korkeasta roskauksesta

Pattaya -

Turistit suhtautuivat epäilevästi siihen, mitä he pitivät kohtuuttomana sakkona roskauksesta heittämällä tupakkatumppeja maahan, minkä väitetty Pattayan virkamies määräsi.

Keskiviikkona 9. elokuuta thaimaalainen turisti Sirikanya Kerdsamrong, 26, teki valituksen Pattayan poliisille sen jälkeen, kun väitetty Pattayan virkamies huijasi hänet ja hänen ulkomaalaisia ​​ystäviään.

Sirikanya kertoi, että hän ja hänen kiinalaiset ja japanilaiset ystävänsä olivat menossa takaisin majoituspaikkaansa keskiviikko-iltana ruokailtuaan laivalla Etelä-Pattayalla Bali Hai Pier -laiturilla, kun heitä lähestyi noin 30-40-vuotias thaimaalainen mies, joka väitti olevansa kaupungin virkamies.

Pattayan kaupungin virkamiehen tapaan pukeutunut mies vaati tupakantumpien roskauksesta 2,000 6,000 bahtia henkilöä kohden, mikä olisi ollut yhteensä XNUMX XNUMX bahtia kaikille kolmelle uhrille. Sitten hän määräsi heidät maksamaan sakon suoraan laiturin huonosti valaistulle alueelle.

Sirikanya epäili miehen käyttäytymistä ja sakon korkeita kustannuksia, joten hän yritti neuvotella. Mies suostui lopulta alentamaan sakon 4,000 3,000 bahtiin, mutta Sirikanya ja hänen ystävänsä kokivat silti tilanteen epämukavaksi. Lopulta he suostuivat maksamaan XNUMX bahtia ja päästettiin irti.

Palattuaan heidän majoituspaikkaansa Sirikanya otti yhteyttä poliisiin kysyäkseen, oliko tällainen tapaus laillinen. Poliisi neuvoi häntä tekemään rikosilmoituksen, minkä hän tekikin.

Sirikanya kertoi, että hänen ulkomaalaiset ystävänsä olivat erittäin epämiellyttäviä väitetyn virkamiehen epätavallisesta käytöksestä. He kyseenalaistivat, oliko tämä yritys huijata heiltä rahaa vai ei.

TPN Media muistuttaa lukijoita, että kaikista virallisista sakoista tulee aina olla kuitti ja ne tulee maksaa Pattayan poliisiasemalla henkilökohtaisesti. Epäselvissä tapauksissa voi aina kohteliaasti pyytää lainvalvontaviranomaista seuraamaan poliisiasemalle sakkoprosessin virallista tarkastusta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.