Pattayan yritysyhteisö ilmaisee huolensa alkoholin kulutuksesta Jomtien Beachillä, ehdottaa sulkemista yön yli

Pattaya -

Pattaya Business and Tourism Association (PBTA) on ilmaissut huolensa hallitsemattomasta alkoholinkulutuksesta Jomtien Beachillä, mikä on johtanut useisiin ongelmiin.

Haastattelussa paikalliselle medialle 10. elokuuta 2023 PBTA:n presidentti Bunanan Pattanasin sanoi, että liiallinen juominen Jomtien Beachillä on aiheuttanut ongelmia turisteille ja paikallisille. Se on johtanut lisääntyneeseen melun ja roskien määrään sekä julkiseen päihtymään, meluiseen käyttäytymiseen ja jopa laittomaan huumeiden käyttöön.

Bunanan jatkoi, että hän on saanut Jomtien Beachiltä useita valituksia sähinkäisten käytöstä, kovaäänisestä musiikista ja joidenkin kauppiaiden kerrotaan myyneen laittomasti alkoholijuomia ja jopa huumeita.

Hän sanoi, että nämä sääntelemättömät käytökset vahingoittavat Pattayan mainetta perhematkailukohteena. Se estää perheitä ja muita turisteja vierailemasta rannalla, mikä on kaupungin merkittävä taloudellinen tekijä.

”Näitä juomistunteja järjestetään ja ne kestävät aamuseitsemään asti lähes joka päivä. Se muuttaa Jomtien Beachin uudeksi myöhäisillan laittoman huvittelun keskukseksi", Bunanan sanoi.

Se, että Jomtien Beach on avoinna yleisölle 24 tuntia vuorokaudessa, on Bunananin mukaan ratkaiseva tekijä yleisissä ongelmissa.

Bunanan sanoi, että jos mahdollista, hän haluaa kaupungin vahvistavan rannalle tarkat aukiolo- ja sulkemisajat ongelmien ratkaisemiseksi sekä yhteistyötä poliisiviranomaisten kanssa laittoman toiminnan torjumiseksi.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.