FTV Model Awards -kauneuskilpailu järjestetään Pattayassa 19. elokuuta

KUVA: FTV Model Awards

Pattaya -

FashionTV kutsuu tyylikkäitä naisia ​​ja komeita miehiä esittelemään kauneuttaan ja kykyjään "FTV Model Awards -tapahtuman lavalla.

Yhteistyössä Thaimaan matkailuviranomaisen ja FashionTV:n kanssa FashionTV Pattaya Beach Model Award 2023 -tapahtuma järjestetään lauantaina 19. elokuuta Pattaya Beachissä ja Central Festival Pattayassa, ja sen tavoitteena on edistää kaupungin matkailua.

Tämän tapahtuman sisällä on jännittäviä kilpailuja, kuten rantalentopalloa, DJ-esityksiä, Thai-mallikilpailu, kansainvälinen mallikilpailu ja minikonsertti, jossa esiintyy tunnettuja artisteja. Tämän tapahtuman tapahtumat lähetetään maailmanlaajuisesti FashionTV-kanavan kautta. Tapahtumassa esiintyy myös suosittuja thaimaalaisia ​​artisteja Wonderframe ja CDGT.

Haku on nyt auki 16. elokuuta asti. Lisätietoja voi tiedustella osoitteesta https://www.facebook.com/FTVModelAwards tai ota yhteyttä 0946724141.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.