Pattaya-mies ampui itsensä kuoliaaksi Rayongin ampumaradalla

KUVA: Matichon

Rayong -

Pattayalainen tappoi itsensä ampumaradalla Rayongin maakunnassa tiistai-iltapäivänä 8. elokuuta.

Ampumisesta ilmoitettiin Thaimaan poliisille noin kello 3 30. elokuuta. Se tapahtui Thaimaan kuninkaallisen laivaston ilmailudivisioonan ampumaradalla lähellä U-Tapaon lentoasemaa Ban Changin alueella.

Tapaukseen vastanneen poliisin mukana oli Ban Changin sairaalan lääkäreitä ja hyväntekeväisyyssäätiön pelastajia.

Saavuttuaan paikalle he löysivät thaimaalaisen miehen, joka myöhemmin julkisesti tunnistettiin Mr. Chatchai Ankaratporniksi, 40, Pattayasta kotoisin oleva, makaamassa verilammikossa ja ampumahaava hänen oikeaan temppeliinsä.

Poliisi keräsi häneltä läheltä pudonneen 9 mm:n pistoolin. Hänet julistettiin kuolleeksi saapuessaan paikalliseen sairaalaan.

Tuntematon asekouluttaja ilmoitti poliisille, että mies saapui ampumaradalle avoautollaan. Sitten hän vuokrasi aseen, jossa oli 20 luotia, ja täytettyään lippaan hän yhtäkkiä ampui itseään päähän ennen kuin ohjaajat ehtivät puuttua asiaan.

Opettaja totesi myös, että mies oli käynyt radalla ampumassa aseella aiemminkin, eikä hänellä ollut mitään ongelmaa. Hänen motiivinsa tutkittiin edelleen, ja hänen perheelleen ilmoitettiin.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.