Kiinteistö Pattaya: Myydään huoneisto 21. kerroksessa merenrantanäkymällä Koh Larnille

Myydään huoneisto 21. kerroksessa merinäköalalla Koh Larnille

  • Sijainti: Pratumnak Hill, Pattaya
  • Tila: 51.72 neliömetriä
  • Hinta: 6,XXX,XXX bahtia
  • Huoneet: 1 iso olohuone, täysikokoinen keittiö, 1 makuuhuone ja 1 kylpyhuone
  • Palvelut: Kuntosali ja uima-allas

Huoneeseen sisältyy kohtuullinen ylläpitomaksu sekä ilmainen siirtomaksu.

Jos olet kiinnostunut ostamaan tai myymään tämän asunnon, soita 088-9272454 (Punnipa) tai lisää linjatunnus: punnipa29

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/