Pattaya Outdoor Items and Camper Motor Show järjestetään 10.-20. elokuuta terminaalissa 21

Pattaya -

Valmistaudu lähtemään jännittävälle matkalle Pattayan ulkoilu- ja minimatkailuautonäyttelyyn, joka järjestetään 10.-20. elokuuta Terminal 21 Pattaya Shopping Centerissä. Tämä tapahtuma on paratiisi ulkoilun ystäville, retkeilyn ystäville ja matkailuauton ystäville.

Tunnetut tuotemerkit, kuten Rip Curl, Caveman, Sportsworld, Timberland, Motorhomes & Caravans ja muut, esittelevät vaikuttavan valikoiman ulkoilutuotteitaan, jotka vastaavat kaikkiin seikkailutarpeisiisi. Outdoor Festivalilla löytyy jokaiselle jotakin retkeilyaloittelijoista kokeneisiin tutkimusmatkailijoihin.

Kohokohta, jota ei kannata jättää väliin, on Polycatin mukaansatempaava minikonsertti 13. elokuuta klo 6 G Floor – Parisissa. Tämä esitys lupaa unohtumattoman illan, joka on täynnä lumoavaa musiikkia.

Festivaali tarjoaa muutakin kuin varusteita ja autoja; se on myös musiikin juhla. Nauti kotibändin (Cateye) elävästä musiikista 12. elokuuta ja ihastuttavista kansanlaulubändeistä 14., 19. ja 20. elokuuta.

Pattayan terminaalin 21 G- ja M-kerroksissa isännöity festivaali muuttaa ostoskeskuksen seikkailunhaluiseksi leirintäalueeksi. Etsitpä sitten ulkoiluvarusteita, inspiraatiota autoon tai elävää viihdettä, tämä tapahtuma tarjoaa kaiken.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.