Uusi tienrakennusprojekti tulossa Jomtien Beachille

Pattaya -

Pattaya City suunnittelee suorittavansa useita parannuksia Jomtien Beachin lähellä olevalle alueelle, ja työalue suljetaan kokonaan.

Neuvoston kokouksessa 4. elokuuta Pattayan apulaiskantsinainen sihteeri Kiattisak Sriwongchai tapasi osastot, mukaan lukien maakunnan vesilaitoksen, alueellisen sähköviranomaisen ja Jomtien Beachin lähellä sijaitsevien aurinkovarjomyyjien edustajia keskustellakseen suunnitellun kehitysprojektin kanssa, joka toteutetaan lähellä Jomtien Beachia. syyskuussa 2023.

Hankkeen tavoitteena oli parantaa Jomtien Beachin maisemaa, mukaan lukien rantatien parantaminen sulkemalla työalue kokonaan turvallisuuden varmistamiseksi, Kiattisak totesi.

Tien kaksi kaistaa säilyy kuitenkin edelleen käytössä, ja varoituskyltit ja liikennehenkilöstö helpottavat liikenteen sujuvuutta.

Hanke on jaettu neljään vaiheeseen, mukaan lukien:

  1. Maiseman, maanalaisen sähköjärjestelmän ja viemäröinnin parantaminen Family Mart -kadulla Pattayan poliisiasemalle, Dong Tan -toimistolle.
  2. Maisemoinnin ja katuvalaistuksen parantaminen Family Martin varrella Deva Beach Resort -hotelliin.
  3. Maisemointi, jalkakäytävän ja puiden parannus Deva Beach Resort -hotellista Soi Jomtien 19:ään.
  4. Viemärirakennuksen rakentaminen Deva Beach Resort -hotellin eteen.

Hankkeen valmistumisajankohtaa ei ole vielä kerrottu.

Ilmoitus uudesta tienparannushankkeesta todennäköisesti turhauttaa Jomtienin asukkaat, mutta Pattayan kaupungin viranomaiset sanovat, että se on välttämätön infrastruktuurin parannuksista aiheutuneista tilapäisistä haitoista huolimatta.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.