Pattayan viranomaiset osallistuvat Thai-festivaaleille Moskovassa

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

Pattayan kaupungin edustajat osallistuivat perjantaina 2023. elokuuta Thaimaan festivaaleille Moskovassa 4 edistämään paikallista kulttuuriperintöä toivoen houkutellakseen venäläisiä Thaimaahan ja erityisesti Pattayaan.

Thaimaan Moskovan-suurlähettiläs Sasiwat Wongsinsawat ja Moskovan ulkotaloudellisten ja kansainvälisten suhteiden osaston apulaisjohtaja Vjatseslav Manuilov osallistuivat Thai-festivaalin Moskovassa -tapahtuman tervetulotilaisuuteen ja avajaisiin yhdessä Tithipan Petchtrakulin kanssa. , Pattayan apulaispormestari. Seremonia pidettiin Eremitaasin puutarhassa Moskovassa Venäjällä.

Moskovan Thai-festivaali on Thaimaan Moskovan suurlähetystön vuosittainen järjestämä tapahtuma. Tänä vuonna tapahtuman järjestävät Pattayan kaupunki, Chonburin maakunnan hallinto ja Thaimaan matkailuviranomainen.

KUVA: PRPATTAYA

Tapahtumassa esitellään "Thai Beautiful Boxing", joka on perinteisen thai-nyrkkeilyn nykyaikainen muunnelma, sekä paikallisesti valmistettuja Amphoe Phanat Nikhomin kudottuja tuotteita. Tämä kaikki on osa "Creative Journey to Thailand 2023" -konseptia, jonka tavoitteena on esitellä Thaimaan luovuutta ja houkutella venäläisiä vierailemaan Thaimaahan ja Pattayaan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.