Pattaya avaa Bunkanchanaram-risteyksen uudelleen 15. elokuuta

Pattaya -

Bunkanchanaramin risteys avataan jälleen liikenteelle 15. elokuuta sen jälkeen, kun se on suljettu Sukhumvit Roadin tietöiden helpottamiseksi.

Pattayan apulaispormestari Manoch Nongyai meni torstaina 3. elokuuta seuraamaan tienparannusprojektin edistymistä Sukhumvit Roadilla Bunkanchanaramin risteyksessä. Urakoitsijan Boonkitthana Limited Partnershipin edustajat olivat paikalla antamassa Manochille yksityiskohtaisen selvityksen työstä.

Bunkanchanaramin risteys on yksi Sukhumvit Roadin huononevan tienpinnan parantamishankkeen vaikutuskohteista. Muita vaikutuksen alaisia ​​risteyksiä ovat Chaiyaphruekin risteys, moottoritien risteys ja North Pattayan risteys.

Rakentaminen on ollut käynnissä huhtikuun 2023 alusta, ja se valmistuu kokonaan helmikuussa 2024. Rakentaminen aloitettiin Bunkanchanaramin risteyksessä Sattahipin sisäänmenon puolella, jolloin se on ollut käyttökelvoton noin kuukauden ajan.

Urakoitsijan mukaan työt tällä alueella on kuitenkin lähes valmis, ja risteyksen odotetaan avautuvan uudelleen yleiseen käyttöön 15. elokuuta.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.