Pattayan poliisi pidätti thaimaalaisen miehen, jolla oli hallussaan kotitekoisia aseita

Pattaya -

41-vuotias mies pidätettiin Pattayassa varhain eilen aamulla 3. elokuuta, koska hän hallussa laittomasti 20 luotia ja kotitekoisia pistooleja.

Huolestuneiden kansalaisten vihjeen perusteella Pattayan poliisi pidätti thaimaalaisen miehen, herra Ek Lekbangin, rakennusleirillä osoitteessa Soi Thep Prasit 17 kello 1 06. elokuuta.

Poliisi takavarikoi häneltä kaksi kotitekoista .38-pistoolia ja 20 patrusta. Tavarat oli piilotettu epäillyn lava-auton säilytysosastoon, jota hän käytti rakennuskaluston kuljettamiseen.

Ek kertoi tunnustuksessaan ostaneensa aseet tutuilta 25,000 2,500 bahtia aseista ja XNUMX XNUMX bahtia luodeista. Hän väitti, että hänen tarkoituksenaan oli vain suojella omaisuuttaan eikä aiheuttaa vahinkoa kenellekään.

Tästä huolimatta poliisi otti Ekin kiinni ja nosti hänet syytteeseen ampuma-aseiden laittomasta hallussapidosta. Mies on oikeudenkäynnissä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.