Pattaya Bikini Beach Race Set 28. lokakuuta, rekisteröinti nyt auki

Pattaya -

Valmistaudu kokemaan sensaatiomainen kokemus 28. lokakuuta 2023, kun Pattaya Beachin kimaltelevat rannat luovat alustan vuoden kuumimmalle rantajuoksutapahtumalle – Pattaya International Bikini Beach Race 2023 -kilpailulle!

Tämä sähköistävä yöjuoksu tarjoaa 5 km:n reitin pitkin upeaa Pattayan rantaa, joka alkaa ja päättyy Central Pattayan ostoskeskukseen. Olitpa omistautunut juoksija tai etsit ainutlaatuista haastetta, tämä tapahtuma on tehty kaikille kuntoilun ystäville.

Ilmoittautuminen on nyt auki molemmille thaimaalaisille (https://race.thai.run/bikinirun2023) ja kansainväliset juoksijat (https://worldsmarathons.com/marathon/pattaya-bikini-run). Kiinnitä juoksukenkäsi ja rantaasusi ja ole osa unohtumatonta iltaa, joka on täynnä endorfiineja ja muistoja.

Älä missaa mahdollisuutta olla osa Pattaya International Bikini Beach Race 2023 -kilpailua 28. lokakuuta. Se ei ole vain juoksua; se on urheilullisuuden ja rannikon kauneuden innostava juhla. Nähdään lähtöviivalla!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.