Talopalo Na Jomtienissa aiheuttaa yli 15 miljoonan bahtin vahingot, omistaja sanoo

Sattahip -

Kallista omaisuutta, kuten kulta- ja timanttikoruja, käteistä ja tärkeitä asiakirjoja yli 15 miljoonan bahtin arvosta, vaurioitui talopalossa Na Jomtienissa Sattahipin alueella tänä iltapäivänä 1. elokuuta 2023.

Tapahtumapaikkana oli kolmikerroksinen talo Na Jomtienissa. Na Jomtienin kunnan palomiehet kiiruhtivat taloon kello 12 Na Jomtienin poliisiasemalta saadun ilmoituksen jälkeen.

Na Jomtienin palokunta vietti puoli tuntia palon sammuttamiseen. Talon tarkastuksessa havaittiin, että liekit olivat saaneet alkunsa toisen kerroksen huoneesta.

Lisäksi paljastettiin, että tulipalossa vaurioitui käteistä yhteensä yli 3.5 miljoonaa bahtia, 56 kappaletta timantteja, kultaharkkoja, pankkitilejä, maakirjoja ja monia muita kiinteistöjä. Asunnonomistajan Prasert Thawiapiradiboonsuebin, Pattayassa toimivan liikemiehen mukaan, vahinkojen kokonaisarvo oli noin 15 miljoonaa bahtia.

Prasert kertoi, että ollessaan sisällä talossaan hän kuuli kovan äänen, joka muistutti räjähdystä. Kiirehtiessään nopeasti yläkertaan tarkistamaan, hän huomasi, että liekit olivat jo peittäneet toisen kerroksen.

Na Jomtienin viranomaiset uskoivat palon syttymissyyn, että se saattoi johtua oikosulusta. He kuitenkin tutkivat taloa löytääkseen tarkan syyn lehdistön aikaan.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.