Pattaya-miehelle 1,000 XNUMX bahtin sakko eteläkorealaisen suoratoiston lyömisestä, myös live-lähettäjälle sakko

Pattaya -

Thaimaalainen mies sai sakot lyömisestä eteläkorealaiseen suoratoistolähettäjään, joka välitti Pattayan yökohtausta Pattaya Beachin lähellä. Hyökkääjä väitti lyönneensä uhria, koska uhri kieltäytyi lopettamasta hänen nauhoittamistaan ​​ja väitti kääntäneen hänet pois päältä.

Streamin iskun hetken voit katsoa täältä.

Väkivalta nousi ensimmäisen kerran julkisuuteen Facebook-käyttäjän "Social Hunter 2021" kautta, joka perjantaina 28. heinäkuuta jakoi 24 sekunnin videoleikkeen, joka kuvaa tapausta Pattayan rannalla. Videolla nähtiin kahden thaimaalaisen miehen riitelemässä eteläkorealaisen miehen kanssa, ennen kuin toinen heistä löi häntä nyrkillä kasvoihin, jolloin hän vuoti verta.

Social Hunter 2021 totesi sosiaalisen median viestissä, että miehet vaikuttivat suuttuneelta turistin nauhoittamisesta. He pyysivät häntä pysähtymään, mutta turisti kieltäytyi ja näytti heille keskisormea, mikä johti kiistaan, sanoi Social Hunter 2021.

Tämän tapauksen jälkeen The Pattaya News haastatteli tapauksesta johtanutta everstiluutnantti Pichaya Kheawpluangia tapahtuneesta. Hän kertoi, että eteläkorealainen turisti, joka tunnetaan nimellä Mr. Eunsung Lee, 36, suoritti suoraa suoratoistoa YouTubessa Pattaya Beachillä ja näytti miltä yömaisema näytti, kun hän nauhoitti vahingossa ryhmän thaimaalaisia ​​miehiä juomassa alkoholia rannalla.

Thaimaan miehet kiihtyivät ja huusivat Leelle lopettamaan suoran lähetyksen, koska heistä tuntui, että heitä kuvattiin. Miesten eleeseen tyytymätön eteläkorealainen mies kosti nostamalla keskisormeaan heidän puoleensa ja kävelemällä heitä kohti kohdatakseen heidät, totesi polluutnantti Pichaya. Tämä johti tapeluun, jossa yksi thaimaalainen löi Leetä kaksi kertaa lyönnillä kasvoihin, jolloin hänen nenänsä vuoti verta. Lee nauhoitti juuri tämän hetken puhelimeensa eikä vastannut.

Taistelun jälkeen everstiluutnantti Pichaya pidätti videolla näkyvän hyökkääjän ja syytti häntä muiden fyysisestä pahoinpitelystä. Hänet tunnistettiin Anupong Winwondeeksi, 27-vuotiaaksi Thaimaan kansalaiseksi.

Lee ja Anupong kutsuttiin Pattayan poliisiasemalle, jossa he pääsivät rauhanomaiseen ratkaisuun. Anupong sai 1,000 XNUMX bahtin sakot ja pyysi anteeksi Leeltä, kun taas Lee suostui poistamaan suoratoistovideonsa Anupongin kasvoilla. Hänet vapautettiin sakon maksamisen jälkeen. Lee sai myös tuhannen bahtin sakon vapaaehtoisesta riitelystä ja julkisesta häirinnästä.

Pattayan poliisi on aiemmin huomauttanut, että videoiden tallentaminen julkisesti on täysin laillista, kuten rannalla, mutta streamaajien tulee silti olla huomaavaisia ​​yleisönsä suhteen välttääkseen loukkaamista.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.