Chonburin poliisi pidätti miehen, jolla oli 70 XNUMX meth-pillereitä, poliisit liikuttivat epäillyn tyttären emotionaalinen vetoomus

Chonburi -

Poliisit Banglamungin poliisiasemalta Chonburista pidättivät thaimaalaisen miehen, jolla oli yli 70,000 XNUMX metamfetamiinipilleriä talossaan Rayongin maakunnassa Pattayan eteläpuolella. Miehen lapsi näki pidätyksen ja anoi poliisilta isänsä vapauttamista ja lupasi olla hyvä lapsi.

Sydäntä särkevä tarina tapahtui perjantaina, heinäkuun 28. päivänä, kun Banglamungin poliisit, poliisipäällikkö Pol Col Nawin Sinthuratin johdolla, pidättivät 27-vuotiaan Mr. Pathompong Laksukthom laittomien aineiden hallussapidosta.

Pidätys suoritettiin talossa Rayongin Nikhom Phatthanan alueella poliisin ilmoittajan vihjeen jälkeen. Viranomaiset takavarikoivat Pathompongilta 71,945 XNUMX pikatablettia, digitaalisen vaa'an ja huumetarvikkeita.

Pol Col Nawinin mukaan operaatio oli osa Thaimaan kuninkaallisen poliisin valtakunnallista politiikkaa kaikenlaisten rikosten torjumiseksi. Tämän aloitteen jälkeen poliisi suoritti tutkimuksen ja havaitsi, että Pathompong jakeli salaa huumeita Rayongin maakunnassa ja sen lähialueilla.

Sen jälkeen poliisi houkutteli Pathompongin tapaamaan heitä tilaamalla yhden 2,000 XNUMX metam-pillerin paketin. Epäilty yritti onnistumatta ajaa pois nähtyään poliisin tapaamispaikalla.

Hänen kotietsinnässään tapahtui sydäntä särkevä kohtaus, kun Pathompongin kolmivuotias tytär sai tietää, että hänen isänsä oli viety pois. Hänen kerrotaan purskahtaneen kyyneliin ja pyytäneen epätoivoisesti pidättäneitä virkamiehiä sanoen: ”Älkää viekö isääni pois. Rakastan häntä ja lupaan opiskella lujasti, jos autat isääni."

Poliisi liikuttui syvästi pienen tytön tunteellisesta vetoomuksesta. He yrittivät lohduttaa häntä ja myötätuntoisesti suutelivat hänen poskiaan ennen kuin he jatkoivat tehtäviään.

Huolimatta siitä, että virkailijat kuulivat ja näkivät sydäntä särkevän tapauksen, heidän oli täytettävä velvollisuutensa. Poliisi nosti Pathompongin virallisesti syytteen tyypin 1 huumausaineiden (metamfetamiini) jakelurikoksesta ja otti hänet kiinni takavarikoitujen todisteiden kanssa.

Tällä hetkellä poliisi luovuttaa tapauksen Nikhom Phatthanan poliisiasemalle lain mukaista oikeudenkäyntiä varten.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.