Chonburin virkamiehet ja asukkaat juhlivat kuninkaan syntymäpäivää

Chonburi -

Chonburin eri osastojen ja kansalaisten virkamiehet juhlivat tänään, 28. heinäkuuta, Hänen Kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Vajiralongkornin 71. syntymäpäivää järjestämällä uskollisuusvalan seremonioita ja osallistumalla ansioiden tekemiseen.

Banglamungin poliisiaseman edessä Pol. Eversti Navin Sinthurat, aseman päällikkö, johti komennossaan olevat poliisit osallistumaan uskollisuusvala-seremoniaan kunnioittaakseen kuninkaallista tilaisuutta.

Rakkaan monarkin jalanjälkiä seuraten upseerit vannoivat olevansa hyviä virkamiehiä ja puolustavansa kansakunnan voimaa. He vannoivat myös valan omistautua koko sydämestään kansan ja maan palvelemiseen Hänen Majesteettinsa Kuninkaan antaman jalon esimerkin innoittamana.

Tämän seremonian lisäksi Banglamungin ja Pattayan virkamiehet ja asukkaat kokoontuivat toiseen seremonialliseen paikkaan kunnioittamaan kuningas Vajiralongkornia. Paikalla oli myös Pattayan pormestari Poramase Ngampiches.

Kuninkaan kunniaksi Wat Chai Mongkhonin apotti ja kymmenen kunnioitettavaa munkkia lauloivat buddhalaisia ​​pyhiä kirjoituksia toivoen Hänen Majesteettilleen pitkää ikää. Myöhemmin Pattayan virkamiehet, jotka olivat pukeutuneet muodollisiin valkoisiin univormuihinsa, ja suuri yleisö, joka koristeli itsensä keltaisen sävyisissä asuissa, alkoivat tarjota almuja 72 munkille.

Tämä kollektiivinen teko symboloi thaimaalaisten syvää kunnioitusta ja kiitollisuutta Hänen Kuninkaallista Majesteettiaan Kuningasta kohtaan. Se osoitti myös Thaimaan kansan ja heidän rakkaan kuninkaallisen perheensä välisen yhtenäisyyden ja vahvan siteen.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.