Pattaya Man pakeni palavasta autosta ilman vammoja

Pattaya -

Tuli syttyi yhtäkkiä käynnissä olevassa lava-autossa North Pattaya Roadilla. Thaimaalainen kuljettaja selvisi palosta ilman vammoja, eikä hän tiennyt, mistä palo sai alkunsa.

Sawang Boriboonin pelastajat löysivät 53-vuotiaan kuljettajan, Mr. Sawang Bumrungin kello 6 27. heinäkuuta läheltä autoaan, joka oli liekkien nielaistunut. Pelastajat ja palokunta ryntäsivät hänen apuunsa tapahtumapaikalla lähellä North Pattaya Tesco Lotuksen sisäänkäyntiä Banglamungin alueella, Chonburissa saatuaan ilmoituksen tapauksesta torstaina 27. heinäkuuta.

Palomiehet käyttivät palon sammuttamiseen vain 10 minuuttia. Auto, pronssinen Nissan-avolava-auto, kärsi merkittäviä vaurioita.

Pattaya News haastatteli herra Sawangia tapauksen syystä ja hän kertoi, että kun hän oli ajanut töihin, hän huomasi valkoista savua yhtäkkiä nousevan ulos autonsa konepellin alta. Liekit syttyivät pian. Auton omistaja yritti säilyttää malttinsa ja pystyi pysäköimään auton turvallisesti tien viereen ennen kuin pääsi dramaattisesti pakoon palavasta ajoneuvosta. Sawang kuitenkin sanoi, ettei hänellä ollut aavistustakaan onnettomuuden aiheuttajasta.

Viranomaiset yrittävät selvittää palon syttymissyytä lehdistöaikaan mennessä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.