Asunnoton miehen väitetään hakatun kuoliaaksi Rayongissa sen jälkeen, kun hänen sukupuolielimensä oli välähdetty rannalla kävijöille

Rayong -

Eräs koditon mies hakattiin kuoliaaksi Rayongin maakunnassa Pattayan eteläpuolella, väitetysti joukon tuntemattomia miehiä, kun hänen kerrottiin räjäyttäneen sukupuolielimiään ja masturboimalla naisrannalla kävijöiden edessä.

Uhria ei voitu tunnistaa, koska hänellä ei ollut mukanaan laillisia asiakirjoja, pelastustyöntekijät totesivat tullessaan hänen apuunsa PMY Beachillä eilen 27. heinäkuuta. Hän oli noin 30-40-vuotias ja hänen uskottiin olevan Thaimaan kansalainen.

Pelastustyöntekijät keräsivät tapahtumapaikalta ilmoittamattomalle henkilölle kuuluvan sinisen paidan. Uhri oli jo kuollut ennen kuin he saapuivat kello 2, ja hänellä oli useita mustelmia ja verenvuotoa korvissaan ja ulostejäämiä kaikkialla kehossaan.

Vainaja kuljetettiin Rayongin sairaalaan ruumiinavaukseen. Paikalliset tiedotusvälineet haastattelivat tapahtumasta tuntematonta lähellä olevaa myyjää, ja hänelle kerrottiin, että hän huomasi uhrin kävelevän alasti ja masturboimassa, näennäisesti päihtyneenä.

Myöhemmin koditon mies lähestyi rannalla juovaa naista, mikä säikähti heidät ja nauroi. Nähdessään miehen röyhkeän käytöksen naisten lähellä istunut 3-4 miehen ryhmä nousi seisomaan ja hakkasi uhria. Myyjä sanoi, että hän ei estänyt heitä, koska hänen mielestään kyseessä oli vain pieni kiista.

Poliisi yrittää selvittää syyllisiä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.