Päihtynyt kuljettaja syöksyi tienvarsiojaan Pattayalla

Pattaya -

Thaimaalainen lava-autonkuljettaja selvisi törmäyksestä tienvarsiojaan Pattayalla lievästi vammautuen tänä aamuna 27. heinäkuuta. Pelastustyöntekijöiden mukaan onnettomuuden syyksi uskottiin päihtymystä.

Uhri, 46-vuotias Narongrit Chanton, kotoisin Sa Kaeon maakunnasta Itä-Thaimaassa, pelastivat laupiaat samarialaiset ja Sawang Boriboon -pelastajat, kun hänen lava-autonsa syöksyi ojaan lähellä Mabprachanin tekojärveä Pattayassa kello 2: 00 torstaina.

Hänen kuorma-autonsa, pronssinen Mitsubishi Triton, oli osittain veden alla. Rekan oven avaamisen jälkeen pelastajat pelastivat Narongritin turvallisesti vähäisin vammoin. Pelastajat kuitenkin ilmoittivat The Pattaya Newsille, että he epäilivät Narongritin olevan humalassa, koska hänellä oli päihtymisen merkkejä eikä hän kyennyt puhumaan johdonmukaisesti.

Kysyessään mieheltä Narongrit väitti, että tämä torkkui yrittäessään ajaa kotiin. Kuorma-auto suistui tieltä tienvarsijokeen, hän sanoi.

Pattaya News haastatteli yhtä laupiaasta samarialaista, joka auttoi pelastamaan Narongritia, ja hänelle kerrottiin kuulleensa kovaa ääntä ennen kuin hän ryntäsi ulos talostaan ​​löytääkseen auton osittain upotettuna veteen. Hän mainitsi myös, että kuljettaja vaikutti humalassa.

Poliisi tutkii onnettomuutta. On kuitenkin epäselvää, nostavatko he syytteitä kuljettajaa vastaan.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.