Thaimaan ja Australian huumekaupan vastaisessa operaatiossa takavarikoitiin 13 tonnia laittomia aineita

Kansallinen -

Thaimaan kuninkaallinen poliisi on laajentanut yhteistä operaatiota Australian liittovaltion poliisin (AFP) kanssa tukahduttaakseen maiden välisiä kansainvälisiä huumekauppaverkostoja.

Thaimaan kuninkaallinen poliisi, jota edustaa Thanakorn Kainan, huumevalvontalautakunnan apulaispääsihteeri, kutsui koolle kokouksen AFP:n kanssa tiistaina 25. heinäkuuta keskustellakseen yhteisen huumekaupan vastaisen "Taskforce Stormin" tuloksista. operaatio. AFP:tä edusti Peter Sykora, AFP:n Aasian alueen komentaja.

Thaimaan yhteistyön jälkeen AFP:n kanssa on tehty yhteensä 20 operaatiota, joista kuusi onnistunutta ja 6 on vielä kesken, Thanakorn sanoi kokouksen aikana. Näiden ponnistelujen tuloksena yhteensä 14 huumeepäiltyä on pidätetty ja 55 pidätysmääräyksellä etsittyä henkilöä on saatu kiinni.

Takavarikoitujen laittomien aineiden yhteenlaskettu määrä on yli 13 tonnia (13,393.44 1.15 kg), ja omaisuutta on takavarikoitu yli 51 miljardin bahtin eli noin XNUMX miljoonan Australian dollarin arvosta.

Näiden tulosten perusteella Thanakorn sanoi, että operaatio on osoittautunut erittäin tehokkaaksi rajat ylittävien rikosten torjunnassa. Tämän seurauksena maat ovat sopineet jatkavansa yhteistä operaatiota vielä kahdella vuodella ennen kuin allekirjoittivat asiakirjan operaation virallisesta jatkamisesta 2. heinäkuuta 18 asti.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.