Rayongin rankkasade jättää kodit veden alle

KUVA: Matichon

Rayong -

Tuntikausien sade on jättänyt useita koteja tulvimaan Rayongin maakunnassa Itä-Thaimaassa.

Siam Rayongin pelastuskeskukselle ilmoitettiin äkillisestä tulvasta, joka oli tulvinut tielle 3191 Nikhom Patthanan alueella Rayongissa kello 03 tänään, 00. heinäkuuta. Useita ajoneuvoja vaurioitui tulvavedestä, ja jotkut ihmiset jäivät loukkuun ajoneuvoihinsa.

Lisäksi tulvavesi valui läheiseen Gatenipan kylään aiheuttaen merkittäviä omaisuusvahinkoja ja upottaen yli 10 taloa. Vedenkorkeus oli painohetkellä yksi metri.

Katkaisttuaan kylän sähkönsyötön varotoimista, pelastajat auttoivat kärsiviä kyläläisiä siirtämään omaisuutensa korkeammalle tasolle.

Jotkut asukkaat esittivät valituksensa paikallisille tiedotusvälineille sanomalla, että he nukkuivat yli kymmenen tuntia kestäneen rankkasateen keskellä, kun vesi yhtäkkiä ryntäsi heidän kylään ja sai heidät kiinni.

Pakoon kiirehtiessään jotkut kyläläiset evakuoivat talonsa tuomatta mitään mukaansa, mikä aiheutti merkittävää tuhoa heidän omaisuudelleen.

Siam Rayongin pelastuskeskus ilmoitti kello 8, että tulvavesi oli väistymässä, mutta sade jatkui. He varoittivat matalien alueiden asukkaita, erityisesti jokien rantojen lähellä, varautumaan äkillisiin tulviin.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.