Reader Talkback -tulokset: Tuetko risteilyterminaalia Pattayassa?

KUVA: Khaosod Online

Seuraava on tavallinen ominaisuus: esitämme yhteisöllemme kysymyksen ja noin viikkoa myöhemmin tuomme esiin erilaisia ​​vastauksia ja mielipiteitä tähän kysymykseen.

Kysyimme äskettäin lukijoiltamme seuraavaa:

Kannattaisitko risteilyterminaalia Pattayassa?

Konteksti ja tämän ehdotuksen taustalla oleva tarina klikkaa tai napauta tästä. Valitsimme tänne useita erilaisia ​​mielipiteitä ja vastauksia. Huomaa, että nämä ovat lukijoiden mielipiteitä ja ajatuksia, eivätkä välttämättä vastaa Pattaya News Company Limitedin mielipiteitä ja ajatuksia. -=-=-=–=-=-=-=-= Alfie Bob: Jos se lisää turisteja Thaimaahan, miksi ei. Sinun täytyy ajatella kaikkea, ei vain itseäsi. -=-=-=-= Chris M:
Saa minut nauramaan, kun ihmiset sanovat "ei" Miksi? Ehkä he eivät halua paikkaa täynnä turisteja, mikä on omituista, koska he ovat pohjimmiltaan turisteja itse.
Pattaya on olemassa ansaitakseen rahaa vierailijoilta, se ei ole teollisuuskaupunki, joten mitä enemmän ihmisiä vierailee, sitä parempi Pattayalla.
-=-=-=–=-=-
Jan A:
Ainoa kysymykseni on, mitä Pattayalla on tarjota noin 2000-5000 matkustajalle, paitsi kävelykatu, baarikatu jne. Täällä ei ole mitään, mikä houkuttelisi tämän kaltaisen määrän varakkaita ihmisiä.
Phuket saa myös aluksia jo säännöllisesti, mutta sillä on varmasti jotain tarjottavaa. Vanha kaupunki on ehdottomasti käymisen arvoinen. Täällä Pattayalla on vain baareja, baareja ja joitain muita baareja.
Käyttäisin rahat johonkin turistiystävällisempään.
Yritetään tehdä Bangkokista helpommin saavutettavissa tämän tyyppiselle alukselle maksaisi varmasti takaisin.
-=-=-=-=
Jimmer N:
Tee siitä risteilyalus, jolla voit pelata uhkapeliä matkustaessasi Phuketiin, niin kyllä 😆
Minun pitäisi ajatella, että markkinat etsivät jatkuvasti uusia kohteita. Suuri risteilyyhtiö haluaisi tämän kumppanuuden.
Muutama tuhat turistia kuulostaa hyvältä. En usko, että chill "risteilyalustyyppi" olisi kiinnostunut Pattayasta yksin. Lisää yö Koh Larnilla, päiväretkiä puutarhoihin, viinitarhoihin, temppeleihin, pyhäkköyn ja eläintarhaan, sitten he nousevat kyytiin ja lähtevät.
Puhumattakaan risteilyaluksen huoltotöistä tuon peton ollessa laiturilla.
-=-=-=-=-=-=
Kevin T: Beach Road tarvitsee suuren kasvojenkohotuksen. Se on loistava sijainti ja näyttää getolta.
-=-=-=-=-=-=-
Allen P: Ota se toki käyttöön. Nong Nooch -puutarha, Buddha-vuori, ratsastaa norsuilla, totuuden pyhäkkö, ladyboy-show, Srirachan tiikerieläintarha, thaimaalaisia ​​temppeleitä, tutustu turistikohteisiin Phuketista. Älä koskaan yritä, ei koskaan tiedä
-=-=-=-=-=-=-
Ray S:
LOL, on melkein kuin ulkomaalaiset saisivat sanansa näissä asioissa.
Risteilyalusten matkustajat käyttävät kohtuullisen määrän rahaa, joten heidät tulisi toivottaa tervetulleiksi. Ohita huorintekijät ja kusipäät – he ovat luultavasti kuolleita siihen mennessä, kun asia on joka tapauksessa rakennettu.
-=-=-=-=-=-=-=-=-
George S:
Ehdottomasti.
Olen tällä hetkellä Skotlannin länsirannikolla ja meillä on useita risteilyaluksia viikossa juuri nyt tulossa käymään puutarhassa.
Pattayalla on paljon enemmän tarjottavaa kuin täällä.
-==-=-=-=-=-=-=
Eugene D:
Se on hyvä asia paikallisille yrityksille. Risteilyalusten satamat nostavat paikallisten ja muiden matkailijoiden hintoja. Paljon riippuu siitä, kuinka kauan laiva telakoituu, mitä aktiviteetteja ja kohteita turistit voivat vierailla. Uskon myös, että paikalliset yritykset sopeuttavat liiketoimintamallinsa risteilyaluksen tuomiin uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin.
-=-=-=-=-==–=-=-
Flemming R:
Risteilyalus telakoituu vain muutaman päivän.
Terminaalin rakentamiskustannuksiin verrattuna on olemassa parempia tapoja houkutella enemmän turisteja.
Näkemäni suunnitelma puraisi kävelykadun kokonaan ja vaikeuttaisi uimareiden, vesiskootterien ja pikaveneiden käyttöä huomattavasti.
-=-=-=-=-=-=-=-
Derek F:
Useita vuosia risteilyllä ja Laem Chabangissa vieraillut useita kertoja, Pattayalle tulee vain pieni prosenttiosuus, suurin osa matkustajista menee Bangkokiin. Terminaalin infrastruktuurin perustaminen ei ole kuin liikkeen perustamista, vaan se on valtava kompleksi. Rahat olisi paljon parempi käyttää valmiiden asioiden viimeistelyyn, esim. tiet, viemäröinti jne.
-=-=-=-=–=-=–=-
John P:
Ennen kuin asettuin tänne Thaimaahan, risteilin paljon
Risteilyalus viettäisi satamassa vain noin 10 tuntia. Pääsääntöisesti matkustajat lähtisivät organisoidulle kiertueelle. Vierailupaikkoja on tarpeeksi risteilyaluksen majoittamiseen. Ja knock-on olisi enemmän nähtävyyksiä avautuisi
Mutta kuten jotkut ovat sanoneet, heidän on aloitettava ja saatettava päätökseen aloitetut ja keskeneräiset projektit
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Nontiya P: Vain kouluttamattomat aivottomat ihmiset haluavat niitä, Eurooppa ei halua niitä enää lähelle suuria kaupunkeja, saastuminen on mahtavaa.
-=-=-=-=-=-=-
Andrew M:
Missasinko jotain, kun kaikki olettavat, että risteilyalus jostain pysähtyy täällä?
Luin sen ja ajattelin päinvastoin ja luulen, että risteilyalus aloittaa risteilynsä täältä. Joten thaimaalaiset ja ex-patsaat sekä turistit voivat nousta laivaan Pattayassa ja risteilyt muualle.
-=-=-=-=-==-=
Fred B:
Ei, en tue sitä. Se nostaa kaiken hintoja ja saa enemmän huijauksia kuin jo on. Varsinkin kun he tulevat rannalle ostoksille tai tekemään jotain muuta, koska heillä on rahaa käytettäväksi. Ja Pattayalla ei ole infrastruktuuria. Vain pieni maa, jossa on valtavat liikenneruuhkat kaikkialla. He ovat kaukana kyvystä vastaanottaa tällaista matkailua.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko ilmaista mielipiteesi? Ole hyvä ja lähetä meille viesti osoitteeseen Editor@thepattayanews.com. Meillä on pian uusi TalkBack, pysy kuulolla!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/