Thaimaan hallitus hyväksyy 24/7 viihdepaikkojen käytön ETY-alueilla, mukaan lukien Pattaya

Kansallinen -

Thaimaan hallitus on hyväksynyt ehdotuksen, jonka mukaan itäisen talouskäytävän (EEC) alueen yöelämän paikat voisivat toimia 24 tuntia vuorokaudessa matkailijoiden kasvavien tarpeiden täyttämiseksi.

Tämä sisältää suosittu turistikaupunki Pattaya, jossa on tuhansia viihdepaikkoja.

Ennen kuin innostuu liikaa, määräys ei ole vielä virallinen ja vaatii alue- ja paikallisjohtajien hyväksynnän sekä muutokseen liittyvät ohjeet ja määräykset. Aikataulua tälle ei ole asetettu.

Sisäministeriö valmistelee parhaillaan kuninkaallista asetusta, joka sallisi ETY-alueen viihdepaikkojen 24 tunnin toiminnan. Asetuksen tarkkaa valmistumispäivää ei ole vielä annettu.

ETY-alue kattaa kolme maakuntaa Thaimaan itäisellä alueella, nimittäin Chonburi, Chachoengsao ja Rayong. Kaikki maakunnan yöelämän paikat eivät kuitenkaan saa olla auki ympäri vuorokauden, vain niillä merkityillä alueilla.

Tällä lainsäädännöllä pyritään tukemaan ETA-alueen yrityksiä U-Tapaon lentoasemalle saapuvien matkailijoiden määrän lisäämisessä.

Matkailu- ja urheiluministeriö oli yhtä mieltä siitä, että lain voimaantulon jälkeen esiin tuleviin ongelmiin tulee puuttua. Tähän sisältyy lähialueiden kuljetusten, omaisuuden, melun ja jätesaasteiden turvallisuuden säännöllinen arviointi.

Talous- ja yhteiskuntakehitysneuvoston kanslia uskoo myös, että asianomaisten virastojen tulisi valvoa laitosten toimintaa säännöllisesti, jotta ne noudattavat voimassa olevia sääntöjä ja määräyksiä.

Pattayan osalta paikallisten viranomaisten on keskusteltava lainsäädännöstä ensin, ennen kuin he tekevät päätöksen, mitä alueita se koskee ja mitä sääntöjä ja määräyksiä sovelletaan. Tarkkaa päivämäärää tämän odotetaan tapahtuvan ei ole annettu, joten innoissaan baarinomistajia kehotetaan odottamaan lisätietoja ja kaupungin viestintää toistaiseksi ja noudattamaan voimassa olevia lakisääteisiä sulkemisaikoja toistaiseksi. Jotkut varhaiset ehdotukset viittaavat siihen, että muutos saattaa koskea vain tiettyjä vyöhykkeitä, kuten Walking Street, eikä koko kaupunkia, mutta tämä jää nähtäväksi.

TPN-media huomauttaa, että myös Thaimaan hallitus on vaihtelevassa jaksossa, ja tämän päätöksen tekivät Thaimaan hallintoneuvosto ja matkailuviranomainen yhdessä ETY:n viranomaisten kanssa. Riippuen siitä, kenestä tulee Thaimaan pääministeri, tämä tilanne voi muuttua.

Banglamungin ja Pattayan paikalliset kansanedustajat ovat olleet vahvoja kannattajia tekemään Pattayasta 24 tunnin kaupunki Vegasin kaltaiseksi, kuten täällä aiemmin kuvailimme.

Päivitämme sinua edelleen tästä ja kaikista uutisista täällä Pattayassa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.