Pattaya isännöi Dragon Boat Racingin maailmanmestaruuskilpailut Local Reservoirissa

KUVA: 16. IDBF:n lohikäärmeveneiden maailmanmestaruuskilpailut, Thaimaa 2023

Pattaya -

Pattaya City tuo jälleen jännittävän urheilutapahtuman elokuussa, sillä sen on määrä isännöidä IDBF World Dragon Boat Racing Championships -kilpailut Thaimaassa 2023.

Jännittävä venekilpailu on 16. kerran Pattaya Cityn ja Thaimaan Rowing & Canoeing Association (RCAT) yhteistyössä järjestämä kilpailu.

Kilpailupaikaksi suunnitellaan 8. elokuuta 13. päivään Mabprachan Reservoir, Chonburin maakunta.

Tällä hetkellä Thaimaassa on yli 1,000 lohikäärmeveneurheilijaa, jotka kilpailevat kansallisella ja kansainvälisellä tasolla, mikä osoittaa maan sitoutumisen perinteiseen urheiluun.

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches paljasti, että hän oli erittäin innoissaan siitä, että hänellä on mahdollisuus isännöidä IDBF:n maailmanmestaruuskilpailut Dragon Boat Racing -kilpailuissa ensimmäistä kertaa RCAT:n kanssa, toivoen, että se auttaa vahvistamaan kaupungin mainetta urheilumatkailukaupunkina.

Hän kutsuu myös kiinnostuneet osallistumaan kilpailun viralliseen avajaisseremoniaan 7. elokuuta Jomtien Beachille.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.