Amerikkalainen mies pidätettiin Phuketissa alaikäisen seksuaalisen hyväksikäytön jälkeen

Phuket -

Etsintänä ollut 30-vuotias amerikkalainen mies pidätettiin, kun hänen epäillään käyttäneen seksuaalisesti hyväksi yhdeksänvuotiasta tyttöä ennen pakenemistaan ​​Phuketiin.

Maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille tiistaina (18th), joka sunnuntaina (16. heinäkuutath) he pidättivät Rawaissa Mueang Phuketissa miehen, jonka he tunnistivat vain Mr. Mayesiksi, 30, Amerikan kansalainen.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Thaimaan kuninkaallinen maahanmuuttovirasto sai tiedon etsinnästä epäillystä Yhdysvaltain Thaimaan suurlähetystön kansainvälisestä rikostutkintayksiköstä. Mayesin väitetään käyttäneen seksuaalisesti hyväksi yhdeksänvuotiasta tyttöä eri maassa useita kertoja ennen kuin tämä pakeni Thaimaahan. Poliisi havaitsi, että hän muutti Phuketiin ja asui talossa Rawaissa.

Mayes saapui Thaimaahan 29. heinäkuutath, 2022 30 päivän turistiviisumilla. Hän ei jäänyt yli oleskeluajan, kun hänet pidätettiin, koska hänellä oli EI-ED-viisumi.

Hänen viisuminsa on kuitenkin nyt peruutettu. Joidenkin raporttien mukaan tyttö oli hänen tyttärensä, vaikka Thaimaan viranomaiset eivät vahvistaneet tätä. Epäilty vangitaan ja luovutetaan Yhdysvaltain viranomaisten käsiin, jotta hän voi nostaa syytteen.

Edellinen artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Phuket Express.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/