Pattayan pormestari vierailee koiratarhassa

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches vieraili maanantaina 17. heinäkuuta 2023 lähellä kaupunkia sijaitsevassa koiratarhassa, jossa kaupungin viranomaisten mukaan hoidetaan ja rakastetaan 360:tä kulkukoiraa.

Pattaya Dog Shelter Khlong Yaissa, joka sijaitsee Huay Yain alueella Pattayan itäpuolella, on Pattayan kaupungin ja Tony's Emergency Animal Rescue and Shelterin yhteinen hanke. Tällä hetkellä laitoksessa hoidetaan yli 360 kulkukoiraa kuudella ahkeralla ja omistautuneella henkilökunnalla.

Pattaya Natural Reserve Foundation for Stray Dogs -säätiön hallinnoimat eläimet ovat yleensä hyvässä kunnossa suotuisassa ympäristössä, pormestari Poramase sanoi. Tarha tarjoaa runsaasti tilaa koirille juosta ja leikkiä, ja erikoiseläinlääkäritiimi käy heidän luonaan kerran viikossa tarkistamassa heidän vointiaan.

KUVA: PRPATTAYA

Tarhan sääntöjen mukaan koira, joka ei pure tai käyttäytyy aggressiivisesti ihmistä kohtaan, steriloidaan ja vapautetaan takaisin yhteisöön, kun taas tarha ryhtyy toimenpiteisiin aggressiivista ja puree koiraa vastaan.

Pattayan koiratarhassa kulkukoirien kuolleisuus on alhainen, ja jotkut heistä elävät jopa 15-vuotiaiksi. On arvioitu, että Pattayan 300 yhteisössä asuu 40 kulkukoiraa, mikä ylittää tarhan kapasiteetin.

KUVA: PRPATTAYA

Poramase sanoi kuitenkin, että kaupunki pyrkii huolehtimaan heistä keskittyen sairaisiin, aggressiivisiin ja iäkkäisiin koiriin.

Adoptiosta tai luovutuksesta kiinnostuneita kehotetaan ottamaan yhteyttä Pattayan pormestarin toimistoon tai soittamaan numeroon 080-402-5660.

KUVA: PRPATTAYA
Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.