Khao Kheow Open Zoo Sri Racha toivottaa tervetulleeksi kolme uutta kapybaraa

Sriracha -

Khao Kheow Open Zoo Sri Rachassa toivotti kolme uutta kapybaraa tervetulleeksi karvaiseen perheeseensä eilen 13. heinäkuuta.

Aikuiset vanhempakapybarat, maailman suurin jyrsijälaji, olivat synnyttäneet kolme uutta jäsentä 5. toukokuuta 2023 Khao Kheow Open Zoo -eläintarhassa. Ne ovat kuitenkin vasta nyt tarpeeksi vanhoja katsottavaksi yleisöltä 13 alkaen.

Uutinen ilahdutti laitosta, sillä ihastuttavat lajit ovat kaikki täydellisessä kunnossa.

Heistä kolme syntyivät pariskunnalle nimeltä "Jiew" (2-vuotias uros) ja "Som" (2-vuotias nainen).

Vauvojen sukupuolta ei ole vielä tunnistettu, koska heidän äitinsä kasvattaa ja vartioi heitä edelleen luonnollisesti.

Tällä hetkellä Khao Kheow Open Zoo -eläintarhassa on yhteensä 14 kapybaraa (10 narttua ja 4 urosta). Eläintarhan johtaja Tevin Rattanawongsawat kutsuu vieraita tervehtimään heitä.

Etelä-Amerikasta peräisin olevaa kapybaraa pidetään maailman suurimpana jyrsijänä, joka on läheistä sukua marsulle.

Siinä on karkea, vaaleanruskea turkki, ei häntää ja uintiin soveltuvat nauhalliset jalat. Kapybaraa esiintyy Keski-Amerikan eteläosassa ja Etelä-Amerikan pohjoisosassa, ja ne elävät niityillä, sademetsissä, soiden, jokien ja järvien lähellä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.