Moottoripyörä törmäsi 18-pyöräisen auton takaosaan Chonburissa, ja seurauksena oli yksi kuolemantapaus

Chonburi -

Moottoripyörä ajoi 18-pyöräisen moottoripyörän perään Chonburissa eilen yrittäessään ohittaa sen, mikä johti yhteen kuolemaan.

Onnettomuus tapahtui ohitustiellä PTT-huoltoaseman edessä Bangsaenin tulopuolella Chonburin Mueangin alueella.

Onnettomuuspaikalta paikalliset pelastajat löysivät 22-vuotiaan Bunjerd Saenyenin kuolleen ruumiin makaamassa tien vasemmalla kaistalla, pukeutuneena siniseen pitkähihaiseen paitaan ja ruskeisiin housuihin. Hänen ruumiinsa tutkiminen paljasti, että Bunjerdilla oli murtunut niska, kallo ja käsivarret.

Hänen moottoripyöränsä poistettiin paikalta löydetyn 18-pyöräisen alta. 28-vuotiaan Wuttipong Thongman, 18-pyöräisen kuljettajan, mukaan hän toimitti tavaraa asiakkaalle. Saavuttuaan huoltoasemalle hän pysäköi kuorma-auton vasemmalle puolelle käyttääkseen wc:tä. Kuitenkin, kun herra Wuttipong oli juuri kävelemässä pois, hän kuuli kovaa ääntä kuorma-autonsa takaa ja huomasi, että moottoripyörä oli ajanut hänet perään.

Wuttipong väitti ilmoittaneensa välittömästi viranomaisille. Vainaja kuljetettiin läheiseen sairaalaan. Poliisi tutkii edelleen onnettomuutta, mutta syytteitä ei ole nostettu lehdistöhetkellä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.