Auto ajaa yli ja tappaa kodittoman ulkomaalaisen Sattahipissa

KUVA: ข่าวคนชล

Sattahip -

Väitetty koditon ulkomaalainen Sattahipissa juoksi moottoripyörän eteen, törmäsi siihen, ja sitten ohi kulkeva auto ajoi sen yli.

Onnettomuus tapahtui Sukhumvit Roadilla, joka saapui Sattahipin alueelle Na Jomtienin alueella kello 11 tänään, 30. heinäkuuta. Ilmoituksen saatuaan viranomaiset menivät tarkastamaan paikan.

Onnettomuuspaikalla tieltä löydettiin yksi loukkaantunut henkilö, jolla oli hankaumia vartalossa ja kasvoissa. Hänet tunnistettiin myöhemmin herra Wichit Raksakhoiksi, 38. Hänen Honda Forza 350 cc -moottoripyöränsä löydettiin lähistöltä. Mr. Wichit siirrettiin paikalliseen sairaalaan.

Lisäksi pelastajat löysivät tieltä makaavan tuntemattoman vieraan miehen ruumiin. Hänen kätensä ja jalkansa vääntyivät moottoripyörän törmäyksen seurauksena.

Läheisten asukkaiden mukaan ulkomaalainen mies juoksi herra Wichitin moottoripyörän eteen ja sai osuman. Sitten toinen ohi ajanut auto ajoi hänen ylitse, mikä tappoi hänet välittömästi. Auto ei kuitenkaan pysähtynyt ja pakeni paikalta. Poliisi etsii autoa CCTV-tallenteiden avulla.

Asukkaat totesivat myös, että vainaja oli koditon. Hän ansaitsi elantonsa myymällä grillattua kanaa ja papaijasalaattia onnettomuuspaikan lähellä. Hänen matkalaukkunsa sisällä oli vain vaatteita sekä ruoka- ja juomatarvikkeita. Poliisi yrittää tunnistaa hänet lehdistön ajan.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.