Mies kyykistyy salaa Pattayan asunnonomistajan tyhjään kotiin ja varastaa 200,000 XNUMX bahtia omaisuutta

Pattaya -

Muukalainen kyykkyi varastetusti asunnonomistajan asumattomassa talossa Pattayassa ja varasti hänen omaisuuttaan yli 200,000 XNUMX bahtin arvosta.

47-vuotias uhri rouva Ngamrat Kitiwimol teki ilmoituksen Pattayan poliisille torstaina 6. heinäkuuta 2023 ja sanoi, että hänestä tuntui, että joku olisi hiipinyt hänen taloonsa Pattayassa, asunut siellä ja lähtenyt huonekaluineen ja johtoineen.

Thaimaalainen nainen kertoi The Pattaya Newsille, että henkilö oli asettanut valkoisen lakanan hänen piikkilankaseinänsä päälle päästäkseen sisälle ja varastanut paljon hänen tavaroitaan yhteensä yli 200,000 XNUMX bahtin arvosta. Hän löysi irti kytkettyjä sähköjohtoja ja roskia kaikkialta lattiasta ja sängyn, tyynyt ja tuulettimet kasattuneena talon keskelle.

Rouva Ngamrat sanoi, että taloa kunnostetaan eikä hän ollut siellä vähään aikaan, mutta eilen hän päätti vain tarkastaa tilat. Hän ilmoitti välittömästi poliisille nähtyään jonkun murtautuneen hänen kotiinsa.

Pattayan poliisi tutki CCTV-kameroita löytääkseen johtolankoja.

Oli epäselvää, kuinka kauan squatter oli viipynyt kiinteistössä ennen lähtöään neiti Ngamratin omaisuuden kanssa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.