Pattayalainen nainen vaatii jonkun ottamaan taloudellisen vastuun sen jälkeen, kun hän törmäsi sedanilla rakennustyömaalle Threpprasit Roadilla

Pattaya -

Pattayalainen yliopisto-opiskelija vaatii jotakuta ottamaan taloudellisen vastuun sen jälkeen, kun hän törmäsi sedanilla tienrakennustyömaalle Threpprasit Roadilla.

Uhri, 20-vuotias neiti Areeya Sansuk, paljasti Pattaya Newsille, että hän törmäsi sedaniinsa Threpprasit Roadilla puolenyön aikoihin 4. heinäkuuta. Hän kertoi ajavansa Honda City -sedania eikä ollut lainkaan tietoinen alueella tapahtuvista tietöistä.

Tämän seurauksena neiti Areeya törmäsi ajoneuvoonsa rakennustyömaahan, mikä aiheutti merkittäviä vahinkoja hänen autolleen. Hän ei saanut vammoja.

Hänen mukaansa hän ei huomannut tietöitä, koska tuona aikana ei ollut opasteita, heijastavia merkintöjä tai valaistusta. Nainen teki sitten ilmoituksen Pattayan poliisiasemalle ja häntä neuvottiin tekemään ilmoitus suoraan Pattayan kaupungintalolle.

Päivää myöhemmin Pattayan kaupungin virkamiehet ottivat häneen yhteyttä ja ilmoittivat hänelle, etteivät he pystyneet antamaan välitöntä apua, koska kyseinen projekti oli edelleen käynnissä ja se on laillisesti sopimusyhtiön eikä kaupungin vastuulla. He antoivat hänelle rakennusyhtiön yhteystiedot jatkoviestintää varten.

Kuitenkin, kun neiti Areeya otti yhteyttä urakoitsijayritykseen, häntä otettiin vastaan ​​hänen mukaansa epätyydyttävä palvelu, sillä hänelle kerrottiin, että yritys ei korvaisi hänen vahinkoaan ja että hänen olisi sen sijaan maksettava yritykselle heidän mediaaninsa vahingoittamisesta.

Ms Areeya esitti ahdinkonsa myöhemmin lehdistölle ja vetosi, että hän halusi asianomaisten viranomaisten tulevan esiin ja ryhtyvän toimiin.

Hän totesi, että ainakin rakennustyömaalla tulisi olla selkeä varoituskyltti onnettomuuksien estämiseksi. Hänen tapauksensa kaltainen samanlainen onnettomuus ei ainoastaan ​​aiheuta omaisuusvahinkoja, vaan voi myös aiheuttaa vammoja, vammoja tai jopa ihmishenkien menetyksiä, hän sanoi.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.