British Learning Center laajentaa näköaloja uudella keskuksella Bangkokissa

British Learning Center on iloinen voidessaan ilmoittaa toisen keskuksensa avaamisesta Bang Kapissa, Bangkokissa. Opetuskoulu on rakentanut moitteettoman maineen laadukkaiden, kansainvälisten koulujen standardien mukaisten oppituntien tuottamisessa, ja siitä on tullut akateemisen huippuosaamisen majakka yli 200 opiskelijalle useista eri kansallisuuksista.

British Learning Center on perustamisestaan ​​lähtien tammikuussa 2022 kerännyt kiitosta sitoutumisestaan ​​tarjota maailmanluokan koulutusta. Keskus palvelee pääosin arvostetuissa kansainvälisissä kouluissa käyviä opiskelijoita sekä verkko-oppimisen valitsevia, ja siitä on nopeasti tullut synonyymi poikkeukselliselle opetukselle ja hoitavalle oppimisympäristölle.

Uuden Bang Kapin keskuksen myötä British Learning Center pyrkii tarjoamaan palvelujaan opiskelijoille ja perheille ympäri pääkaupunkiseutua. Koulun päätös avata Bangkokissa kuvastaa sen sitoutumista korkealaatuisen koulutuksen tarjoamiseen perheille kaikkialla Thaimaassa.

Johtaja tässä kunnianhimoisessa laajennuksessa on James Kemp, nykyinen koulun apulaisjohtaja, jonka on määrä ottaa koulunjohtajan rooli British Learning Center - Bang Kapissa. Mr. Kemp tuo pöytään runsaasti kokemusta, joka on kertynyt yli 14 vuoden aikana opettamisesta ja johtamisesta sekä Isossa-Britanniassa että kansainvälisissä kouluissa. Hänen asiantuntemuksensa ja omistautumisensa kannustavan koulutusympäristön edistämiseen tekevät hänestä korvaamattoman lisäyksen koulun johtoryhmään.

British Learning Centren menestyksen ydin on sen horjumaton omistautuminen brittiläisille oppimistavoitteille. Yhdenmukaistamalla opetussuunnitelmansa brittiläisten kansainvälisten huippukoulujen kanssa keskus varmistaa, että opiskelijat saavat korkeimman tason koulutuksen. Tämä lähestymistapa antaa opiskelijoille tarvittavat tiedot ja taidot menestyäkseen akateemisesti ja menestyäkseen tulevissa pyrkimyksissään.

Yksi British Learning Centerin tärkeimmistä vahvuuksista on sen monipuolinen opiskelijakunta. Eri kansallisuuksista ja eri taustoista tulevia opiskelijoita houkutteleva koulu on ylpeä voidessaan luoda osallistavan ympäristön, joka tukee ja kannustaa kaikkia. Tämä monipuolinen yhteisö ei vain rikasta koulutuskokemusta, vaan myös valmistaa opiskelijoita monikulttuuriseen maailmaan, jossa he asuvat.

Uuden Bang Kapin keskuksen myötä British Learning Center on valmis nostamaan Bangkokin koulutustasoa entisestään. Kun yhä useammat perheet hakevat lapsilleen maailmanluokan brittiläistä koulutusta, koulun laajentaminen varmistaa, että tätä kysyntää tuetaan korkealaatuisella lisäkoulutuksella hinnoilla, jotka osoittavat vastinetta rahalle.

British Learning Centren toinen keskus Bangkokissa avaa ovensa 1. elokuuta 2023, mikä merkitsee uutta jännittävää lukua koulun matkalla. James Kempin johdolla keskus on valmis jatkamaan tehtäväänsä tarjota poikkeuksellista koulutusta, joka kasvattaa nuoria mieliä ja valmistaa heitä ottamaan vastaan ​​tulevaisuuden haasteita.

Saat lisätietoja British Learning Centeristä napauttamalla tai napsauttamalla tätä.

Edellinen on sponsoroitu postaus.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/