Pattayalainen nainen loukkaantui ajaessaan punaista valoa kiirehtiessään viedäkseen lapsensa kouluun

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Naismoottoripyöräilijä Pattayalla loukkaantui lievästi, kun hän ajoi punaista valoa ja törmäsi lava-autoon. Nainen väitti, että hänellä oli kiire saada tyttärensä kouluun.

Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät löysivät loukkaantuneen naisen, tuntemattoman iän, neiti Surat Layappain tien keskeltä tiistaiaamuna 4. heinäkuuta saatuaan ilmoituksen, että Nakluan alueella Sukhumvit Roadilla tapahtui liikenneonnettomuus.

Neiti Surat löydettiin hänen nuoren tyttärensä kanssa pukeutuneena kouluun. Nainen sai pinnallisia vammoja ja kipua niskassaan. Hän selitti paikalliselle medialle, että hän törmäsi lava-autoon, kun hän oli ajanut tarkoituksella punaista valoa. Hän väitti, että hänellä oli kiire lähettääkseen lapsensa kouluun.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Kuorma-auton etuosa vaurioitui lievästi. Uhri ja hänen vahingoittumaton tyttärensä kuljetettiin Banglamungin sairaalaan lääkärintarkastukseen.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.