Kylmäverinen varas murtautuu huoneeseen Na Jomtienissa ja varastaa säästöpossuja 4-vuotiaalta lapselta

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

Sydäntäsärkevässä tarinassa varas murtautui vuokrahuoneeseen Na Jomtienissa ja varasti 4-vuotiaalle lapselle kuuluneita säästöpossuja ja muita arvoesineitä yli 100,000 XNUMX bahtin arvosta. Tietojen mukaan tapahtuma aiheutti lapselle trauman.

Varkaus tapahtui Baan Eua-Athorn Na Jomtienin asuntoprojektissa Na Jomtienin osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Saatuaan ilmoituksen sunnuntaina 2. kesäkuuta poliisi kiirehti välittömästi paikalle.

Vuokrahuoneessa poliisi keskusteli uhrin, neiti Nisachon Charoenpongin, 26, kanssa, joka paljasti, että varas oli murtautunut hänen huoneeseensa. Hän johti poliisit sisälle huoneeseen osoittamaan paikan, jossa varas varasti kolme säästöpossua hänen 4-vuotiaalta lapseltaan ja muita arvokkaita esineitä yli 100,000 XNUMX bahtin arvosta.

Ms Nisachon paljasti, että hän ja hänen lapsensa eivät olleet huoneessa, kun varas murtautui siihen noin kello 5 1. heinäkuuta. Hän palasi huoneeseensa kello 5 seuraavana päivänä vain huomatakseen, että lukittu ovi oli jätetty auki ja valot huoneessa palavat.

Hänen lapsensa, jonka nimeä The Pattaya News on salannut ikänsä vuoksi, oli ahkerasti säästänyt koulurahastaan. Tapahtuman jälkeen hän oli kuulemma traumatisoitunut tapahtuneesta, koska hän kieltäytyi puhumasta.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Nisachon kehotti poliisia pidättämään epäillyn mahdollisimman pian. Hän halusi myös nähdä talonhoitajan asentavan lisää CCTV-kameroita estämään toistumisen.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.