Jannaat-yökerho juhlii menestyksekästä vuosijuhlaa, valmiina vielä villimpään toiseen vuoteen

Pattaya, Thaimaa-

Uskomattoman suosittu ja vasta vuoden ikäinen Jannaat Nightclub vietti viime viikonloppuna uskomattoman onnistuneen vuosijuhlan ja on luvannut tehdä Year Twosta vielä paremman.

Vuosipäivä, joka nousi erittäin nopeasti tärkeimmäksi yöelämän kohteeksi vain yhdessä vuodessa, pidettiin perjantaina 30. kesäkuuta 2023, ja siihen osallistui tuhansia vieraita, mukaan lukien monet VIP-vieraat, kuten Pattayan pormestari Poramese Ngampiches.

Illan aikana nähtiin säännöllinen spektaakkeli Walking Streetillä ja erilaisia ​​uskomattomia DJ:itä, live-esiintyjiä, tanssijoita ja esityksiä, joita katseli energinen ja monipuolinen tuhansien ihmisten joukko koko illan ajan.

Pattaya News osallistui ja oli ihastunut huomiosta yksityiskohtiin, esityksiin annetusta huolenpidosta (enkelin väriset siivet olivat erityisen uskomaton kosketus), koristeista ja tunnelmasta. Se oli todella eeppinen tapahtuma kaupungissa, joka usein kutsuu jokaista juhlia eeppiseksi.

Jos et päässyt isoihin juhliin, Jannaat on avoinna joka ilta myöhään ja voit myös varata pöytäsi, jotta saat parhaan paikan soittamalla 080-284-9999 tai:
080-385-9999
080-386-9999
080-387-9999

Voit myös lähettää heille viestiä heidän Facebookissaan napsauttamalla tai napauttamalla tästä.

Heillä on myös erinomainen Instagram pysyäkseen ajan tasalla kaikista tapahtumista johon voit käydä täällä. He tarjoavat jopa mahdollisuuden yksityisiin uima-altaisiin ja huvivenejuhliin, ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja! Ne ovat avoinna joka ilta klo 9 - LATE! Mikä parasta, ei pukukoodia ja ilmainen sisäänpääsy!

Edellinen on sponsoroitu postaus.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/