Tiedot osoittavat, että Thaimaassa on tänä vuonna 1.3 miljoonaa kiinalaista matkailijaa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaa -

Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT), SiteMinder, Meituanin uudet tiedot ovat paljastaneet, että Thaimaassa tänä vuonna vierailevista yli 11 miljoonasta kansainvälisestä matkustajasta yli 1.3 miljoonaa on saapunut Kiinasta. Nämä luvut osoittavat, että kiinalaiset matkailijat voivat muodostaa viidenneksen kaikista Thaimaahan saapuvista kansainvälisistä matkustajista vuoden loppuun mennessä.

Tilastot julkistettiin äskettäin Bangkokissa järjestetyn "Amazing Thailand Sailing with Meituan" -tapahtuman aikana.

TAT on ennustanut, että Thaimaahan saapuvien kansainvälisten saapujien määrä nousee tänä vuonna 25 miljoonaan, mikä yli kaksinkertaistaa saapuvien määrän vuonna 2022. Tämä ennuste on linjassa SiteMinderin, johtavan avoimen hotellikaupan alustan, havaintojen kanssa, jotka raportoivat 79 %:n kasvun viikkovarauksissa. Kiinalaiset matkailijat Thaimaan hotelliasiakkailleen vuoden alusta.

Meituanin Overseas Lodgingin pääjohtaja Vincent Xie korosti kiinalaisten matkailijoiden kasvavaa kiinnostusta Thaimaahan vierailla, erityisesti vuoden 1990 jälkeen syntyneiden nuorten sukupolvien keskuudessa. Xie korosti saumattomien digitaalisten kokemusten tarjoamisen ja tiiviin yhteistyön tärkeyttä SiteMinderin ja TAT:n kaltaisten kumppaneiden kanssa. vastaamaan näiden matkailijoiden tarpeisiin heidän suunnitteleessaan ja varaaessaan oleskeluaan.

Bradley Haines, SiteMinderin Aasian ja Tyynenmeren alueen markkinajohtaja, tunnusti kansainvälisen matkailun patoutuneen kysynnän ja kiinalaisten matkailijoiden merkittävän vaikutuksen. SiteMinderin tiedot osoittivat, että kiinalaisten matkustajien Thaimaassa sijaitseville hotelliasiakkailleen tekemien viikoittaisten varausten määrä kasvoi 79 % ja maailmanlaajuisesti 58 % vuoden alusta. Haines rohkaisi hotelleja investoimaan kauppateknologiaan, jonka avulla ne voivat tehokkaasti myydä, markkinoida, hallinnoida ja kasvattaa liiketoimintaansa vastaamaan nykyaikaisten kiinalaisten matkailijoiden mieltymyksiä.

Thaimaassa vierailevien kiinalaisten matkailijoiden määrän kasvaessa jatkuvasti, matkailuala sopeutuu nyt heidän vaatimuksiinsa hyödyntäen digitaalisia ratkaisuja ja strategisia kumppanuuksia parantaakseen kokemustaan ​​ja hyödyntääkseen tätä kasvavaa markkinasegmenttiä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.