Suuret kuorma-autot kolaroivat Chonburissa ja ansoja vakavasti loukkaantuneen kuljettajan ja hänen pienen poikansa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

Suuri kuorma-auto ajoi perään toisen kuorma-auton ja jäi loukkuun vakavasti loukkaantuneen kuljettajan ja hänen poikansa sisään hylkyyn. Onnettomuus tapahtui Nong Mai Daengin ylikulkusillalla Klong Tamrun osa-alueella Mueangin alueella, Chonburin maakunnassa.

Sawang Boriboon -pelastajat ryntäsivät tapahtumapaikalle torstaina 29. kesäkuuta pelastamaan kaksi uhria, kuorma-auton kuljettaja Thongtham Kasemvimol, 52, ja Pianpan Kasemvimol, 18, matkustaja ja Thongthamin poika, heidän kuorma-autonsa jälkeen. kaatui ja jäi sisään.

Kaksi uhria juuttuivat valkoiseen Hino-kuorma-autoon, kun he vahingossa perääntyivät ylikulkusillalla toisen kuorma-auton ja taksin päälle. Thongtham ja Pianpan saivat molemmat vakavia vammoja.

Kun heidät vapautettiin rekka-hylystä, heidät kuljetettiin välittömästi Chonburin sairaalaan ensiapuhoitoon.

Onnettomuuden syy on edelleen epäselvä ja poliisitutkinnassa.

Toinen huomautus, sedan törmäsi suojakaiteeseen ja kaatui lähellä Pattayaa varhain torstaina 29. kesäkuuta.

Ajoneuvo vaurioitui pahoin ja törmäyksen uskottiin johtuvan auton yhden renkaan äkillisestä rikkoutumisesta. Onneksi kukaan ei loukkaantunut vakavasti.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.