Jannaat-yökerho viettää tänä viikonloppuna yhtä vuotta upeita juhlia, 30

Pattaya News haluaa onnitella ja kiittää mainoskumppaneitamme Jannaat Nightclubia heidän yksivuotissyntymäpäivistään, joka järjestetään huomenna 30.

Se on ollut hämmästyttävä vuosi Jannaatille, sillä he ovat kasvaneet yhdeksi, elleivät suosituimmista yöelämän kohteista Pattayan Walking Streetillä. Jannaat itse asiassa suunnitteli alun perin avaamista juuri ennen pandemiaa iski Thaimaahan ja maailmaan vuonna 2020, mutta ei ilmeisesti pystynyt tekemään sitä vuosia kestäneiden rajoitusten, rajoitusten ja rajojen sulkemisen vuoksi.

Jannaat avattiin vihdoin virallisesti vuosi sitten kesäkuussa 2022, samaan aikaan kun hallitus poisti kaikki jäljellä olevat koronarajoitukset ja määräykset, jotka mahdollistivat yökerhojen täyden toiminnan. Jannaatille on ollut uskomaton vuosi Pattayan tärkeimpänä juhlakohteena.

He ovat juhlineet koko kuukauden yksivuotisjuhlaansa, mutta kun erityispäivä on vihdoin täällä, se tulee olemaan hämmästyttävä ilta täynnä erityisiä esiintyjiä, DJ:itä, yllätyksiä, hauskanpitoa ja tuhansia lähimpiä ystäviäsi juhlimassa ja hauskanpidossa. Asiat etenevät noin klo 9 asti myöhään! Sisäänpääsy on ilmainen!

TPN-media ja Jannaat-klubi lämpimästi kutsuvat sinut mukaan mahtavaan iltaan.

Jos et pääse isoihin juhliin, Jannaat on avoinna joka ilta myöhään ja voit myös varata pöytäsi, jotta saat parhaan paikan soittamalla 080-284-9999 tai:
080-385-9999
080-386-9999
080-387-9999

Voit myös lähettää heille viestiä heidän Facebookissaan napsauttamalla tai napauttamalla tästä.

Heillä on myös erinomainen Instagram pysyäkseen ajan tasalla kaikista tapahtumista johon voit käydä täällä. He tarjoavat jopa mahdollisuuden yksityisiin uima-altaisiin ja huvivenejuhliin, ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja!

Nähdään pian!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/