Pattaya isännöi värikäs Pattayan taidekilpailua tänä viikonloppuna

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

Keskiviikkona, 28. kesäkuuta, Pattaya City ilmoitti virallisesti "Pattaya Art Contest" -tapahtuman isännöimisestä 2. heinäkuuta Central Pattaya Beachillä.

Kaupungin pormestari Poramase Ngampichesin johtama lehdistötilaisuus sai keskiviikkona myönteisiä vastauksia Pattayan terminaalin 21 ostajilta.

Pattaya City isännöi yhteistyössä Pattayan kulttuuriyhdistyksen kanssa maalauskilpailun nimeltä "Pattaya Art Contest" teemalla "Pattaya: The Essence of Colors" 2. heinäkuuta 2023 Central Pattaya Beachillä, Chonburin maakunnassa.

Osallistujat voivat rekisteröidä taideteoksensa klo 10 asti ja lähettää kilpailutyöt Central Festival -ostoskeskuksen edessä olevaan hallintotoimistoon 00. heinäkuuta klo 6 mennessä.

Kilpailu on avoin kaikentasoisille taiteilijoille alakoululaisista suureen yleisöön, joilla on intohimo taiteeseen ja luovaan ajatteluun ja jotka tukevat Thaimaan nykytaiteen näyttämöä. Osallistujia ei ole rajoitettu tiettyihin väritekniikoihin tai materiaaleihin.

Pattaya Art Contest ei varmasti ole ainoa tapahtuma heinäkuussa, sillä virkamiehillä on paljon juhlia hihassaan, mikä on nähtävissä tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.